Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205025 Aktivoi ja päivitä ranskaa etänä

Verkkokurssi

Ei ohjausta viikolla 8. 

Opiskelisitko ranskaa mieluummin etänä? Tule mukaan kertaamaan ja päivittämään ehkäpä jo ruostuneitakin ranskan kielen taitojasi joustavammin oman aikataulusi mukaan etäkurssille. Saat viikoittain uuden arkielämän käyttöranskaa harjoittavan aiheen, johon kuuluu kielioppiosion lisäksi kuullun- ja /tai luetun ymmärtämistä ja jonka voit tehdä omaan tahtiisi sekä pari- tai ryhmäkeskustelua Zoomin kautta torstaisin klo 18.00-18.30. Pääpaino on uuden sanaston ja suomalaisille haasteellisimpien kielioppirakenteiden kuten eri kysymyslauseiden, relatiivipronominien, prepositioiden sekä epäsuoran kerronnan harjoittelussa. Kurssilla on tarkoitus rohkaistua ja kehittyä lukemaan ja kuuntelemaan autenttisiakin tekstejä ja parantaa omaa kirjallista sekä suullista ilmaisua. Tehtävien vastaukset ovat osittain verkkosivulla ja osan lähetät opettajalle, jolta saat palautteen seuraavalla viikolla. Kurssi sopii kaikille n. 3-4- vuotta opistossa tai lyhyen kouluranskan opiskelleille ja jatkoksi myös syksyn opiskelijoille. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisalustaan lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua ja tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan Moodleen sekä Zoomiin saat opettajaltasi heti kurssin alussa.Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä. Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Hahtomaa Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Kevätlukukausi: 18.1.2021 - 9.4.2021 (22 oppituntia)

Kurssimaksu: 113,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit