Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1205028 Ruostuneen ranskan ripeä aktivointi

Ei opetusta 25.2.

Pohjatietoina n. 4,5 vuotta ranskaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot

Oletko aiemmin (esim. lukiossa) opiskellut ranskaa mutta tietosi kaipaavat ripeää aktivointia ja päivitystä? Etenemme vauhdikkaasti harjoitellen arkielämässä ja matkaillessa hyödyllisiä keskustelu- ja kuuntelutilanteita sekä sanastoa. Kertaamme myös rakenteita, kuten subjunktiivia ja eri pronomineja. Kulttuurituokioissa käsittelemme mm. Ranskan Alppeja ja ranskalaisia elokuvanäyttelijöitä. Oppikirja: C’est parfait! 3 (Martikainen, Lindgren, Lanoire; kustantaja Finn Lectura 2019) kpl 5-8.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: Hietala Mariitta

Number of places: Maximum number of course participants 20, There are available places on the course.

Name of course location: Opetustila 311, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Th: 18.35 - 20.05

Spring term: 14.1.2021 - 8.4.2021 (24 Lessons)

Price: 123,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject