Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298112 Japanin intensiivialkeet B

Ei opetusta 24.2.

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Tämä vauhdikkaasti etenevä kurssi sopii kaikille vasta-alkajille! Harjoittelemme kielen perussanastoa- ja rakenteita erilaisissa käytännön tilanteissa ja ohessa opiskelemme myös kotoperäiset hiragana-tavumerkit. Lisäksi tutustumme japanilaiseen tapakulttuurin ja muihin kulttuurin erityispiirteisiin. Kurssin jatkoksi sopii Japanin intensiivialkeiden jatko. Oppikirja: Michi – tie japanin kieleen (Matilainen, Serita; kustantaja Otava 2010 tai uudempi painos) kpl 1-4. Lisäksi käytetään äänitteitä ja kuvamateriaalia, joilla esiintyy syntyperäisiä kielenpuhujia. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Haavisto Aaro

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 24, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.40 - 20.40

Kevätlukukausi: 27.1.2021 - 24.3.2021 (21.36 oppituntia)

Kurssimaksu: 108,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit