Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1298116 Japanin intensiivialkeiden jatko B

Pohjaopintoina intensiivialkeet, n. yksi lukukausi japania kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Alussa kertaamme intensiivialkeiskurssilla opiskeltujen asioiden pääkohdat, mutta kaikki hieman japania aiemmin opiskelleet ovat tervetulleita mukaan! Japaninkielisten kirjoitusmerkkien tuntemusta ei vaadita. Opiskelemme uutena katakana-merkkejä, mutta kertaamme myös jo opiskeltuja hiragana-merkkejä. Aihepiirejä ovat mm. kulkuvälineillä liikkuminen, puhelinkeskustelu, jokapäiväinen elämä ja vuotuiset tapahtumat, kahvilassa ja ravintolassa asiointi. Rakenteista harjoittelemme mm. kellonajat, viikonpäivät, hinnat sekä ehdottamista ja kutsumista. Tutustumme myös edelleen japanilaisen kulttuurin ja yhteiskunnan erityispiirteisiin. Oppikirja: Michi – tie japanin kieleen (Matilainen, Serita; kustantaja Otava 2010 tai uudempi painos, ISBN 9789511237136) kpl 5-7.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: Haavisto Aaro

Number of places: Maximum number of course participants 24, There are available places on the course.

Name of course location: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: We: 18.40 - 20.40

Spring term: 7.4.2021 - 26.5.2021 (21.36 Lessons)

Price: 108,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject