Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1207037 Opiskele espanjaa etänä musiikin, kirjallisuuden ja elokuvien kautta

Verkkokurssi

Ei ohjausta viikolla 8.

Pohjatietoina n. 3,5 vuotta espanjaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Tervetuloa harjoittamaan ja parantamaan espanjan kielitaitoasi etänä, jolloin saat joka viikko uuden aiheen harjoituksineen ja voit opiskella juuri silloin kuin itsellesi sopii! Tutustumme espanjankieliseen kulttuuriin musiikin, kirjallisuuden ja elokuvien kautta ja harjoittelemme niiden pohjalta kielitaitoa monipuolisesti. Kehitämme kuullun ymmärtämistä, kirjallista ilmaisua sekä kertaamme ja laajennamme sanavarastoa. Lisäksi teemme pari- tai ryhmäkeskusteluharjoituksia Zoom-yhteyden avulla 30 minuuttia viikossa opettajan kanssa sovittava aikana. Opiskelijat saavat opettajalta myös henkilökohtaista palautetta. Kurssi sopii hyvin jatkoksi myös syksyn opiskelijoille, koska sisältö on uusi. Oppimisalustana on helppokäyttöinen Moodle, johon käyttäjätunnus ja salasana lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet ja laitteen mikrofonin. Yleinen info: verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä. Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: Puhakka Hanna

Number of places: Maximum number of course participants 18, There are available places on the course.

Name of course location: Ohjattu verkko-opiskelu

Spring term: 18.1.2021 - 2.4.2021 (20 Lessons)

Price: 108,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00 (Registration begins in 2 days)

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject