Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3101017 Sivutoiminen yrittäjyys, keino hankkia lisätuloja turvallisella tavalla

Viikonloppukurssi - Weekend course

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi ja aloittaa yritystoiminnan turvallisella tavalla? Tässä valmennuksessa saat hyvät perustiedot sivutoimisen yrittämisen aloittamiseksi. Valmennuksessa käsitellään muun muassa oman osaamisen hinnoittelu ja kaupallistaminen; sivutoimisen yrittäjän talouden ABC; yrittäjän sosiaaliturvaan liittyvät kysymykset; verosuunnittelu ja vertailu laskutuspalvelun (kevytyrittäjä), toiminimen ja osakeyhtiön välillä; myyntiprosessi; koska on aika siirtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

*Työelämä on murroksessa, jossa sivutoiminen yrittäjyys yleistyy. Eri lähteiden mukaan sivutoimisia yrittäjiä on jo yli 300 000. Monelle sivutoiminen yrittäjyys on keino hankkia lisätuloja tai tapa rahoittaa harrastusta. Valmennus on tarkoitettu käytännönläheiseksi koulutukseksi jokaiselle, joka on pohtinut yritystoiminnan aloittamista ja siihen sisältyviä riskejä.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.Opettaja: diplomi-insinööri ja yrittäjä Otto Härkönen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila 107, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 14.00 - 15.45

Kevätlukukausi: 16.1.2021 - 13.3.2021 (14 oppituntia)

Kurssimaksu: 112,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit