Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1302046 Sukututkimus arkistoissa

Sukututkimuskurssi, jolla opit käyttämään erilaisia arkistoja tehokkaalla tavalla. Digitaalisten arkistojen lisäksi käymme tutustumassa paikan päällä tärkeimpiä lähdeaineistoja sisältäviin arkistoihin Helsingissä. Kurssi ohjaa sukututkijaa löytämään tiedot laajoista arkistokokonaisuuksista aiempaa helpommin. Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajalle että pidemmälle ehtineelle. Kurssiin sisältyy tehtäviä, joita voit tehdä joko yksin tai kurssikaverisi kanssa yhdessä. Näillä käytännön esimerkeillä sekä digitaalisten että fyysisten arkistojen sisällöt tulevat tutuiksi aivan uudella tavalla.

Arkistovierailut opiskelijoiden kanssa sovittavina ajankohtina: Kansallisarkisto, Kansalliskirjasto, Helsingin kaupunginarkisto ja Suomen Sukututkimusseuran kirjasto.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, kurssin luento-opetus järjestetään etäopiskeluvälinein ja vierailut siirretään sopivaan ajankohtaan.Opettaja: yrittäjä/kouluttaja Juha Vuorela

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 35, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 19.45

Kevätlukukausi: 7.4.2021 - 28.4.2021 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 99,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit