Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101128 Kansanlaulun tiiviskurssi

Tervetuloa laulamaan yhdessä helppoja kansanlauluja! Kuljemme kurssin aikana kappale kerrallaan menneisyydestä nykypäivään aina muinaisista loitsuista ja runolauluista uudempiin polskiin ja rekilauluihin ja päädymme nykykansanmusiikin klassikoihin. Mukaan tarvitset vain oman äänesi. Kurssi alkaa mukavilla äänenavauksilla. Nuotinlukutaitoa ei tarvita, mutta mukaan saat myös nuottimateriaalin. Ryhmäopetusta.Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.Opettaja: Kauranne Amanda

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Töölön ala-asteen koulu, 303, Töölönkatu 41, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.30 - 19.00

Kevätlukukausi: 2.2.2021 - 16.2.2021 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 60,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 50,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 50,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 50,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 50,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 3 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit