Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105186 Afrikkalainen tanssi rumpusäestyksellä jatkotaso, talvikurssi

Jatkotason kurssi sopii edistyneemmille afrikkalaisen tanssin harrastajille. Tunneilla edetään ripeässä tahdissa, ja koreografioissa on enemmän haastetta. Kurssilla tanssitaan perinteisiin länsiafrikkalaisiin (mm. Guinea, Burkina Faso, Mali) tansseihin ja rytmeihin pohjautuvia koreografioita elävän musiikin säestyksellä.Säestys: Issa Dembele ja Adama Kone.

Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Opettaja: Tuhkunen Annina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 19.35 - 20.50

Kevätlukukausi: 21.1.2021 - 18.3.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 179,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit