Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1104033 Opi piirtämään peruskaava – kurssi

Opi ottamaan mitat omasta vartalosta oikeaoppisesti. Lisäksi käydään läpi, kuinka eri vartalotyypit voidaan huomioida kaavoituksessa. Kurssilla piirretään peruskaavat käsin ja omille mitoille. Kurssilla keskitytään kaavojen piirtämisen perusteisiin ja valmistetaan omilla mitoilla puvun, hameen, housujen sekä paidan peruskaavat. 

*Naisten pukineiden peruskaavoilla voidaan valmistaa vartalon myötäisiä vaatteita. Tätä kaavaa muokkaamalla voidaan vaatteisiin lisätä väljyyttä ja toteuttaa erilaisia malleja suunnitelmien mukaan. Peruskaavan piirtämiseen on olemassa erilaisia kaavanpiirtämisjärjestelmiä, joita seuraamalla voidaan luoda omalle vartalolle juuri sopiva/istuva kaava. Kurssilla piirrämme käsin peruskaavat, joita voi tulevaisuudessa käyttää omien yksilöllisten kaavojen piirtämiseen ja muokkaamiseen. Jäljentämällä huolellisesti piirrettyjä peruskaavoja, voi kuosittelemalla toteuttaa villeimmätkin vaateunelmat.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.Teacher: Marjo Hanhisalo ja Erna Strang

Number of places: Maximum number of course participants 12, There are available places on the course.

Name of course location: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Mo: 17.00 - 19.30

Spring term: 1.3.2021 - 12.4.2021 (18 Lessons)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 140,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject