Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104033 Opi piirtämään peruskaava – kurssi

Opi ottamaan mitat omasta vartalosta oikeaoppisesti. Lisäksi käydään läpi, kuinka eri vartalotyypit voidaan huomioida kaavoituksessa. Kurssilla piirretään peruskaavat käsin ja omille mitoille. Kurssilla keskitytään kaavojen piirtämisen perusteisiin ja valmistetaan omilla mitoilla puvun, hameen, housujen sekä paidan peruskaavat. 

*Naisten pukineiden peruskaavoilla voidaan valmistaa vartalon myötäisiä vaatteita. Tätä kaavaa muokkaamalla voidaan vaatteisiin lisätä väljyyttä ja toteuttaa erilaisia malleja suunnitelmien mukaan. Peruskaavan piirtämiseen on olemassa erilaisia kaavanpiirtämisjärjestelmiä, joita seuraamalla voidaan luoda omalle vartalolle juuri sopiva/istuva kaava. Kurssilla piirrämme käsin peruskaavat, joita voi tulevaisuudessa käyttää omien yksilöllisten kaavojen piirtämiseen ja muokkaamiseen. Jäljentämällä huolellisesti piirrettyjä peruskaavoja, voi kuosittelemalla toteuttaa villeimmätkin vaateunelmat.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.Opettaja: Marjo Hanhisalo ja Erna Strang

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 1.3.2021 - 12.4.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 140,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit