Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104038 Uusi mahdollisuus vanhalle tekstiilituotteelle – kierrätyskurssi

Luo jotain aivan uutta ja tuunaa vanhoja vaatteita tai käsittele kierrätystekstiilejä uusin tavoin. Kurssilla vanhoille tekstiileille annetaan uusi mahdollisuus: voit muokata vaatteen kokoa ja ulkonäköä tai oppia käsityötekniikoita, joilla vanha materiaali taipuu esimerkiksi aivan uuteen sisustustuotteeseen. Kurssilla tutustutaan tekemisen lomassa kiertotalouteen ja syvennetään osaamista tekstiilimateriaalien ominaisuuksista ja kierrätettävyydestä. Kurssilla opetellaan myös esim. vanhojen vaatteiden leikkaaminen kuteeksi tai materiaalien muuntaminen uusiin käyttötarkoituksiin oivaltavin tavoin. Tarvittavista materiaaleista kurssikirjeessä.

Opetushallitus tukee tätä kurssia.Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. 

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Opettaja: Marjo Hanhisalo ja Erna Strang

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.30 - 19.45

Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 25.5.2021 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 96,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 66,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 66,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 66,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 66,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit