Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105206 Salsa alkeet A / Salsa Beginner Course A

Ei opetusta 22.2. ja 5.4. Kurssilla harjoitellaan salsan rytmiä ja peruskuvioita sekä käsien, hartioiden ja lantion käyttöä. Tunnin päätteeksi harjoitellaan pieni ja hauska tanssisarja. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Alkeistason kurssi, aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

This course focuses on basic salsa steps with arm coordination. Well practice how to use and move shoulders and hips, and finish the class with a short and fun choreography. Teaching languages are English and Finnish. The course is suitable for beginners, no previous experience is needed.

*If contact teaching is not possible, this course will be cancelled or postponed (if possible).This course can paid with sports and cultural vouchers. Course fee paid by sports and cultural vouchers cannot be returned. You can arrange for the course fee to be paid once it has been confirmed that the course will start

If contact teaching is not possible, this course will be cancelled or postponed (if possible).

Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Opettaja: Brevett-Tirronen Hazel

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 19.05 - 20.05

Kevätlukukausi: 18.1.2021 - 10.5.2021 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 169,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 3 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit