Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301171 Pilates jatkotaso

Ei opetusta 22.2. ja 5.4.

Tälle lähiopetuskurssille voi osallistua myös kotona etäyhteyden kautta. Voit osallistua etäyhteyden kautta joko koko kurssille tai haluamillesi kerroille. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän Zoom-linkin kautta. Tässä tarvitset kännykän, pad:n tai tietokoneen, jolla saat zoom-linkin avattua. Ilmoittauduttuasi kurssille ilmoita opiston toimistoon, mikäli haluat osallistua etäyhteyden kautta. Yksittäisistä kerroista voit ilmoittaa suoraan kurssin opettajalle. Kurssi sopii pilateksen perusteet hyvin tunteville ja aiemmin keski- tai jatkotason tunneilla käyneille.

* PILATES 

Ryhtiä, elastisuutta, virkeyttä! Pilates-harjoitteiden tarkoituksena on korjata ja parantaa kehon linjausta, voimatasapainoa ja liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Selkeät ja yksinkertaiset pilateksen perusperiaatteisiin pohjautuvat harjoitukset tehdään keskittyneesti, rauhallisesti ja täsmällisesti hengityksen rytmittäminä. Liikkeet aktivoivat tehokkaasti kehon luonnollista ryhtiä tukevia syviä lihaksia. Harjoitteilla rentoutetaan kehon ylimääräisiä lihaskireyksiä ja haetaan liikkumiseen virtaavuutta ja joustavuutta. Otathan huomioon ryhmän tason ilmoittautuessasi.Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.Opettaja: Riikonen Kira

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Monitoimitila 508, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 18.25 - 19.40

Kevätlukukausi: 18.1.2021 - 10.5.2021 (25 oppituntia)

Kurssimaksu: 212,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit