Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301142 Iyengarjooga

Ei opetusta 22.2. ja 5.4.

Iyengarjooga on asanaharjoitteluun perustuvaa joogaa, johon tuodaan syvyyttä erilaisten apuvälineiden käytöllä. Tunneilla keskitytään tarkkaan kehon linjaukseen, joka vaikuttaa lihastasapainoon ja liikkuvuuteen. Tavoitteena on vahvistaa keho-mieli yhteyttä ja saavuttaa sisäinen ja ulkoinen lempeys joogamatolla ja joogamaton ulkopuolella. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille ja iyengarjoogan perusteisiin jo aiemmin tutustuneille. Ryhmät ovat pieniä, jolloin opetus on yksilöllistä.Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Tälle lähiopetuskurssille voi osallistua myös kotona etäyhteyden kautta. Voit osallistua etäyhteyden kautta joko koko kurssille tai haluamillesi kerroille. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän Zoom-linkin kautta. Tässä tarvitset kännykän, pad:n tai tietokoneen, jolla saat zoom-linkin avattua. Ilmoittauduttuasi kurssille ilmoita opiston toimistoon, mikäli haluat osallistua etäyhteyden kautta. Yksittäisistä kerroista voit ilmoittaa suoraan kurssin opettajalle.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. Opettaja: Riikonen Kira

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Monitoimitila 508, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.15

Kevätlukukausi: 18.1.2021 - 10.5.2021 (25 oppituntia)

Kurssimaksu: 212,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit