Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301192 Klein-tekniikka päiväkurssi

Klein-tekniikka auttaa tunnistamaan kehon syvät tukilihakset ja niiden roolin luiden linjaajana ja kehon liikuttajana. Tunti etenee hitaasti ja ajatuksella. Linjausta tutkitaan ennen kaikkea pystyasennossa tehtävillä rangan rullauksilla. Harjoituksia tehdään myös lattiatasossa. Kurssi toteutetaan sekä lähi- että etäopetuksena. Voit valita, kummalla tavalla osallistut kurssille. Lähiopetus sopii sekä vasta-alkajille että Klein-tekniikkaan aiemmin tutustuneille. Etäopetus sopii Klein-tekniikkaan jo aiemmin tutustuneille. Etäyhteys muodostuu opettajan sähköpostiisi lähettämän Zoom-linkin kautta.Lisätietoja www.kleintechnique.com.Kamera asetetaan salissa niin, ettei se häiritse lähiopetukseen osallistuvia. Livestreemauksessa käytetään Zoomia, jonka linkki lähetetään kaikille kurssilaisille. Linkki avataan 10 minuuttia ennen kurssin alkua.

Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Opettaja: Nurminen Susanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 14.30 - 16.00

Kevätlukukausi: 31.3.2021 - 5.5.2021 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 108,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit