Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1290008 Arabian yleispuhekielen alkeiden jatko

Ei opetusta 24.2.

Tällä kurssilla jatketaan yleispuhekielen harjoituksia, jotka auttavat tulemaan toimeen yksinkertaisissa tilanteissa eri arabimaissa. Aihepiireinä tervehdykset, tutustuminen, kohteliaisuus, arkipäivän tilanteet, mielipiteen ilmaisu jne. Teemme myös mm. virtuaalisen kävelyn Damaskoksessa, jossa tutkimme toreja ja niiden kylpyläkulttuuria sekä katsomme elokuvapätkiä arabiaksi. Harjoittelemme myös edelleen arabian aakkosia ja hieman lukemaan helppoja, lyhyitä tekstejä. Opettaja on syyrialainen ja käyttää opetuksessaan apuna suomen ja englannin kieltä. Opetusmateriaali sisältyy kurssiin. Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Trad Shadi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Aktiivi-instituutti, punainen luokka, Mikonkatu 8 A, 5 krs, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.35 - 20.05

Kevätlukukausi: 20.1.2021 - 7.4.2021 (22 oppituntia)

Kurssimaksu: 113,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit