Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1290009 Arabia 3

Ei opetusta 23.2.

Jatkamme arabiaa kerraten yksinkertaisen nominaalilauseen ja opiskellen uutena substantiivin ja sen adjektiiviattribuutin, demonstratiivipronomininin attribuuttina ja itsenäisenä, lukusanat 11:sta eteenpäin pääsanan kanssa sekä adverbien muodostuksen. Aihepiireinä ovat elämä suurkaupungissa, sukulaiset ja ystävät. Oppikirja: A Textbook for Beginning Arabic/ Part One (Kristen Brustad et al; 3. painos ISBN 978-1-58901-736-8), kpl 5/6 eteenpäin sekä kirjan DVD:n monipuolisia tehtäviä.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: FM Tuija Rinne

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: Ohjattu verkko-opiskelu

Date and time: Tu: 18.35 - 20.05

Spring term: 12.1.2021 - 6.4.2021 (24 Lessons)

Price: 123,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject