Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8401020 Rentoutus ja harmonia

Viikonloppukurssi - Weekend course

Kurssilla luodaan puitteet rentoutumiselle. Avaamme kehoa kevyillä ja helpoilla Chiball-pallojen avulla tehtävillä liikkeillä, teemme hemmottelevan intialaisen päähieronnan pareittain opettajan ohjauksessa ja päätämme kurssin äänimaljarentoutukseen. Kurssi sopii kaikille rentoutuksesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kurssille osallistutaan oman parin kanssa.Molemmat ilmoittautuvat kurssille. Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Opettaja: Koulutettu hieroja Kirsi Pynnönen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00 - 13.45

Kevätlukukausi: 16.1.2021 - 16.1.2021 (5 oppituntia)

Kurssimaksu: 49,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit