Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8401025 Hengityksen voima

Viikonloppukurssi - Weekend course

Tutustumme joogasta tuttuihin hengitystekniikoihin, jotka tekniikasta riippuen auttavat kehoa ja mieltä joko rentoutumaan tai aktivoitumaan. Tietoisella hengityksellä on todettu olevan paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia. Tutustumme myös kehoa lämmittäviin ja avaaviin liikkeisiin sekä mieltä rauhoittavaan meditaatioon. Aiempaa kokemusta joogasta tai hengitystekniikoista ei tarvita.Pukeudu mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin.

Tämän kurssin voi maksaa liikuntaedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.Opettaja: Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), joogaopettaja Anni Rainio

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Liikunta 507, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 13.00 - 14.30

Kevätlukukausi: 7.3.2021 - 7.3.2021 (2 oppituntia)

Kurssimaksu: 19,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 4 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit