Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103254 Kuvituksen kevätkurssi

Viikonloppukurssi - Weekend course

Kurssin opetuskerrat ovat su 14.2., 7.3., 21.3., 11.4. ja 25.4.

Oletko haaveillut oman lastenkirjan, runokokoelman tai kalenterin kuvittamisesta tai kaipaatko apua vaikkapa sarjakuvaprojektin toteutukseen? Kurssilla tutustutaan kuvituksen monipuoliseen maailmaan ja työskennellään oman kuvitus- tai sarjakuvaprojektin tai opettajan tarjoamien pienempien kuvitustehtävien parissa. Kurssi sopii niin kokeneemmille tekijöille, ensimmäistä kuvitusprojektiaan suunnitteleville kuin kuvituksesta muuten kiinnostuneille. Jokaista ohjataan yksilöllisesti.

 *Voit tuoda valmiin suunnitelman tai etsiä ideaa omalle projektillesi opettajan ohjauksessa. Käymme läpi kuvan kerronnallista suunnittelua, väri- ja mustavalkosuunnittelua, kuvitustekniikoita ja originaalien viimeistelyä. Kuvitusprojekti toteutetaan opiskelijan valitsemalla tekniikalla, esimerkiksi vesi- tai peiteväreillä tai vaikkapa mustavalkoisena tussilla. Myös digitaalinen suunnittelu ja toteutus omilla välineillä ovat mahdollisia. Lisäksi kurssikerroilla annetaan opastusta lukuisiin kuvittajien käyttämiin työvälineisiin, joita on mahdollisuus myös käyttää ja kokeilla kurssikerroilla.  Aiempaa perehtyneisyyttä taidevälineisiin ja materiaaleihin ei edellytetä.   Myös luonnostelutarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan. Kurssilla tarvittavista materiaaleista tarkemmin kurssikirjeessä. Sopii niin jatkokurssiksi kuin uusille osallistujille. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä: www.jannetoriseva.fi.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. Opettaja: Kuvittaja, sarjakuvantekijä ja animaattori Janne Toriseva

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 414, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 10.30 - 15.30

Kevätlukukausi: 14.2.2021 - 25.4.2021 (27 oppituntia)

Kurssimaksu: 210,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit