Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203026 Everyday English 1

Ei opetusta 23.2.

Pohjatietoina n. vuosi englantia.

Kertaa englannin alkeita ja rohkaistu käyttämään kieltä käytännössä! Harjoittelemme ääntämistä, lyhyitä arkipäivän keskustelutilanteita ja kuunteluita, perusrakenteita, kuten there is/are, tulevan ajan ilmaisua ja kestopreesensiä, sekä kasvatamme sanavarastoa. Aihepiirit ovat käytännönläheisiä liittyen kaupungilla liikkumiseen, matkavalmisteluihin, ravintolassa asioimiseen ja mökkeilyyn. Oppimista tukevasta verkkomateriaalista www.everydayenglish.fi löydät kappaleiden kuuntelut ja lisätehtäviä. Kurssi sopii kaikille noin vuoden englantia opiskelleille. Opetuskielinä englanti ja suomi. Oppikirja: Everyday English 1 Englantia aikuisille (Holopainen, Silventoinen; kustantaja Finn Lectura) kpl 5-8.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: FK, CELTA Sandra Suikkanen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kielistudio 415, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 18.10 - 19.40

Kevätlukukausi: 12.1.2021 - 6.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit