Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203030 Everyday English 3

Opetusta ei ole 25.2.

Pohjatietoina noin 2-3 vuotta englantia kansalaisopistossa, peruskoulussa tai vastaavat tiedot.

Englannin opiskelu kutsuu taas! Harjoittelemme lisää sanastoa, ääntämistä ja lyhyitä arkipäivän keskustelu- ja kuuntelutilanteita liittyen mm. ympäristöön, työhön, asumiseen ja ostoksilla käymiseen. Perusrakenteista lämmittelemme ensin aiemmin opiskeltua ja uusina opiskelemme mm. perfektin, relatiivipronominit ja tulevaisuuden ilmaisemisen. Oppimista tukevasta verkkomateriaalista www.everydayenglish.fi löydät kappaleiden kuuntelut ja lisätehtäviä liittyen opiskeltaviin kappaleisiin. Opetuskielinä englanti ja suomi. Oppikirja: Everyday English 3 Englantia aikuisille (Holopainen, Silventoinen; kustantaja Finn Lectura) kpl 5-7.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: FM Anna Schier

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 14.1.2021 - 8.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit