Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203031 Kertaa ja aktivoi perusenglantia!

Ei opetusta 23.2.

Pohjatietoina 3–4 vuotta englantia kansalaisopistossa tai peruskoulussa tai vastaavat tiedot.

Tämä kurssi tarjoaa englannin perusteiden kevyttä kertausta ja kunnon aktivointia! Harjoittelemme puhumista, kuuntelua, sanastoa, kielioppia ja kirjoittamista käytännönläheisesti ja monipuolisesti mukaansatempaavilla harjoituksilla rennossa ilmapiirissä. Aihepiireinä ovat mm. ruoka, kodin remontointi sekä ajankohtaiset ilmiöt. Opetuskielenä on pääasiassa englanti. Oppikirja: Everyday English 4 (Holopainen, Silventoinen; kustantaja Finn Lectura) kpl 1-4.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: FM Anna Rossi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 18.40 - 20.10

Kevätlukukausi: 12.1.2021 - 6.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit