Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203038 Update Your English 6 Online

Verkkokurssi

Ei opetusta 22.2., 5.4.

Pohjatietoina pitkä englanti (= englanti A-kielenä) tai aktiivinen lukion lyhyt englanti. Opetus on pääasiassa englanniksi / The language of instruction is mainly English. 

Tule rohkeasti mukaan kertaamaan ja syventämään jo ehkä vähän ruostuneitakin englannin kielen taitojasi etäkurssille! Aktivoimme keskusteluvalmiutta ja sujuvuutta, teemme kuunteluharjoituksia sekä kertaamme ja syvennämme keskeisiä kielioppirakenteita. Aihepiireinä ovat mm. vapaa-ajan aktiviteetit, asuminen ja luonto ja ajankohtaiset uutiset. Kirjan värikkäät ja ajatuksia herättävät National Geographicin tuottamat videomateriaalit innostavat oppimaan lisää! Opetuskielenä on englanti / instruction is in English. Käytössä ovat etätyökaluina kuva- ja ääniyhteyttä varten Zoom ja kirjallisia tehtävien apuna Moodle, jotka ovat helppokäyttöisiä. Osallistuja tarvitsee nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Oppikirja: Outcomes Upper Intermediate Student’s Book (Dellar, Walkley; ISBN 9781305093386; publisher Cengage Learning) units 5-8. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa ja verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Christine Silventoinen, M.Ed., TESL

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 11.1.2021 - 12.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit