Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301256 Aikuinen-vauva-sirkus viikonloppukurssi

Vauvan (4-12 kk) ja yhden tai kahden aikuisen yhteisellä kurssilla kokeillaan iloista sirkustelua: pariakrobatiaa, tasapainoilua, erilaisia välineitä sekä sirkuseläinten temppuja. Toiminta etenee pienen temppuilijan ehdoilla, innostavan musiikin siivittämänä. Samalla tunti tarjoaa aikuisellekin liikkumisen iloa ja tuo hien pintaan; temppuilun tehokkuutta voi säädellä itselleen sopivaksi. Välillä lorutellaan ja lopuksi huolletaan niin aikuisen kuin vauvankin kehoa. Tavoitteena on vahvistaa sekä vauvan että aikuisen kehonhallintaa ja tasapainoaistia ja erityisesti lapsen ja aikuisen välistä suhdetta. Kurssille voi osallistua lapsen (4-12 kk) kanssa yksi tai kaksi aikuista. Vain yksi aikuinen ilmoittautuu kurssille; lapsen ja mahdollisen toisen aikuisen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Opettaja: Rignell Jenna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 12.15 - 13.00

Kevätlukukausi: 9.5.2020 - 9.5.2020 (1 oppituntia)

Kurssimaksu: 9,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit