Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105206 Afrotanssi ja kehonhuolto senioreille

Uusi kurssi

Afrotanssi on rintarankaa ja niska-hartiaseutua avaavaa, keskivartaloa vahvistavaa ja osteoporoosia ehkäisevää luuliikuntaa. Kurssilla tutustutaan länsiafrikkalaisten tanssien monipuoliseen liikekieleen ja musiikkiin rauhallisessa tahdissa. Lempeän tehokas tunti ei sisällä hyppyjä eikä monimutkaisia koreografioita, mutta haastaa ja vahvistaa sopivasti koko kehoa. Välillä tanssitaan energisoivan rumpumusiiikin tahtiin, välillä nautitaan rauhallisemmista afrikkalaisista melodioista. Lopussa palauttavat venyttelyt. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Opettaja: Tuhkunen Annina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 15.50 - 16.50

Kevätlukukausi: 8.4.2020 - 13.5.2020 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 42,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit