null

Iin kunta/Ii-instituutti/kansalaisopisto ja taidekoulu

Kielet Haku
På svenska In English

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautua voi myös soittamalla opiston toimistoon p. 050 3950 387 (ma-to klo 9-15)

Kurssi-ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelinvastaajaan eikä tekstiviestillä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan jatkuvasti lukuvuoden aikana, mikäli kursseilla on tilaa. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. 


Ilmoittautuessasi menettele seuraavasti:

- Kohdasta kurssit löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot ja painikkeesta "Ilmoittaudu" pääset ilmoittautumaan kurssille.

- Täytä ilmoittautumislomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Kaikilta alle 18-vuotiailta täytyy olla huoltajan tiedot kohtaan laskun maksaja, (siis eri kuin kurssilainen).

- Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi, muista siis laittaa s-postiosoitteesi.

- Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ota/tulosta itsellesi muistiin, mille kursseille olet ilmoittautunut.

- Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. 

- Kansalaisopiston ja taidekoulun koko lukuvuoden kestävistä kursseista peritään koko maksu syksyllä.

- Taidekoulun yksilöopetuksen opintojen kohdalla ilmoitettu lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa osassa, syys- ja kevätlukukauden alussa.

- Sisaralennus: perheen ensimmäinen lapsi maksaa täyden maksun, seuraavat saavat 30 % sisaralennuksen taidekoulumaksuista.


Verkkoilmoittautumisen yhteydessä: 

Henkilö- ja yhteystietojen jälkeen paina “Lähetä ilmoittautuminen”. Tämän jälkeen tulee teksti “ilmoittauminen onnistui. Kiitos tiedosta”. Tällä selainsivulla voit valita verkkomaksun tai jos haluat laskun, sulje selainsivu. 

Lasku lähetetään kotisosoitteeseen, jos et maksa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkomaksusta tulee viesti “maksu vastaanotettu” sekä kuitti verkkomaksupalvelusta sähköpostiin. 

Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssimaksun. Merkkaa kurssin ajankohdan kalenteriisi, koska sähköpostiisi saamasi vahvistuksen lisäksi kurssin alkamisesta ei tule enää uutta ilmoitusta. Ainoastaan kurssin peruuntumisesta tai varapaikan saamisesta ilmoitetaan asiakkaille. 


PERUMISEHDOT

- Opiskelijan tulee ilmoittaa itse kurssin peruuttamisesta kansalaisopiston toimistoon p.050 3950 387, kansalaisopisto@ii.fi

- Kun kurssi peruutetaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, peruutusmaksua ei mene. Peruutus pitää tehdä 7 päivää ennen kurssin alkamista ilmoittamalla siitä opiston toimistoon.

- Mikäli peruutus tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä ennen kurssin alkamista, peruutus tehdään kurssin jo käynnistyttyä tai peruutusta ei ole tehty lainkaan, laskutetaan koko kurssimaksu.

- Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada kurssimaksuhyvitystä, jos oppilas keskeyttää kurssin.

- Jos oppilas peruu kurssin kesken lukukauden, ei puuttuvia opetuskertoja per lukukausi hyvitetä.

- Kansalaisopiston ja taidekoulun maksut ovat perintäkelpoisia. Viivästyneistä kurssi- tai muista maksuista peritään korkoa ja maksut ovat ulosottokelpoisia.

- Laskun maksamatta jättäminen tai opettajalle ilmoittaminen ei ole peruutus.

- Maksut palautetaan vain, mikäli kurssi ei toteudu.

Tuntien korvaaminen

Kurssin yksi kokoontumiskerta per lukukausi voidaan jättää korvaamatta opettajan sairauspoissaolon vuoksi. Muutoin pyritään järjestämään sijainen tai korvaava opetuskerta. Opisto ei ole velvollinen korvaamaan oppilaan poissaoloja.

Kurssipassi yli 65 -vuotiaille 

Kurssipassilla voi maksaa maksimissaan 300 euron arvosta kursseja. Passin voi ostaa 2.- 31.8.2021 ilmoittautumalla kurssille internetissä. Ke 1.9.2021 alkaen passin voi varata vain joko puhelimitse tai käymällä henkilökohtaisesti ilmoittautumassa kansalaisopiston toimistossa. 

Kurssipassin voit maksaa halutessasi verkkomaksuna verkkoilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuessasi kansalaisopiston kursseille verkossa, älä maksa verkkomaksuna kursseja, joille ilmoittaudut. Kun ilmoittautuminen on vastaanotettu ja saat tekstin “Ilmoittauminen onnistui. Kiitos tiedosta”, sulje selainsivu. 

Kurssipassilla ei voi maksaa musiikin yksilopetuksen kursseja. Ne laskutetaan erikseen. Kurssipassi maksaa 150€.


ePassi (entinen Sporttipassi)

ePassi käy opiston kurssimaksuihin. Kurssista lähetetään lasku normaalisti kurssilaiselle. Laskun voi maksaa epassi-tililtä kirjautumalla omilla tunnuksillaan osoitteessa epassi.fi. Muista kirjoittaa palvelukuvaukseen saamasi laskun viite.


Smartum

Smartum käy opiston kurssimaksuihin. Kurssista lähetetään lasku normaalisti kurssilaiselle. Laskun voi maksaa Smartum-tililtä kirjautumalla omilla tunnuksilla osoitteessa smartum.fi tai tuomalla setelit kansalaisopiston toimistoon, mahdollisimman pian kurssi-ilmoittautumisen jälkeen.


Ilmoittautumiseen liittyvää: 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Kurssit löytyvät tämän sivun vasemman laidan kohdasta kurssit. "Ajankohtaista"-otsikon alle on nostettu muutamia kursseja, joiden hakuaika on poikkeava.


HUOM!

Jos opetusjärjestelyihin tulee muutoksia, tiedotetaan näistä kurssikohtaisesti. Opistolla on oikeus perua kurssi, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

Jos viranomaismääräykset edellyttävät sellaisia toimia, joiden vuoksi opetusta ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaan, on opistolla oikeus muuttaa opetusjärjestelyjä.

Noudatamme voimassa olevia viranomaisohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Iin kunnan johtoryhmä linjaa kansalaisopiston ja taidekoulun opetusjärjestelyjä koskevat rajoitustoimet tilannearvion mukaan. Koronapandemian uusiutuminen voi aiheuttaa muutoksia opetusjärjestelyissä ja johtaa opetuksen siirtymiseen etä- tai verkko-opetukseksi taikka kurssin peruuntumiseen. Kurssille osallistujan tulee itse arvioida mahdollinen riskiryhmään kuuluminen ja rajoittaa osallistumistaan sen mukaan. Ajantasaiset turvallisuusohjeet kursseille osallistumiseen opiston internet- sivuilta https://www.ii.fi/kansalaisopisto-ja-taidekoulu.


TAITEEN PERUSOPETUKSEN JA MUSIIKIN YKSILÖOPETUKSEN HAKUAIKA OLI 1.-15.5.2022

Taiteen perusopetuksen ja kansalaisopiston yksilöopetuksen maksut 2022-2023

Kansalaisopisto:

Soittotunnit ja laulutunnit 24 viikkoa/ lukuvuosi/ oppilas, 30 min. (0,67 oppituntia)/ oppilas 165 €

Taiteen perusopetus

Soittotunnit 30 viikkoa / lukuvuosi / oppilas, 30 min. / oppilas 225 €, 45 min. / oppilas 300 €

Koulujen kuvataideryhmät  30 viikkoa/ lukuvuosi / 75 min / 65€

Kuvataide ja käsityö iltaryhmät 30 viikkoa / lukuvuosi / 90 min /125€

Sekä uusien, että vanhojen oppilaiden tulee hakea opintopaikkaa. 

Musiikin yksilöopetus: Hakukurssilta oppilaat sijoitetaan opettajille. Valinnoista ilmoitetaan viimeistään elokuussa. Jos jossakin instrumentissa on paljon hakijoita, voidaan suorittaa koesoitto/-laulu elokuun aikana. Aikuisopiskelijalle yhtäjaksoinen opiskeluoikeus on kolme vuotta. Kolmen vuoden  jälkeen opiskelija voi hakea yksilöopetukseen, mutta etusija on uusilla opiskelijoilla. Tarkemmat hakukriteerit (Ii-instituutti ltk 26.2.2020) löytyvät: HAKUKRITEERIT

Sisaralennus: perheen ensimmäinen lapsi maksaa täyden maksun, seuraavat saavat 30 % sisaralennuksen taidekoulumaksuista. Oppilaspaikan vahvistuksen jälkeen, ilmoita lasten nimet opiston toimistoon viimeistään elokuun aikana.

Vähävaraiset lapsiperheet voivat hakea vapaaoppilaspaikkaa taidekoulun opintoihin: VAPAAOPPILASPAIKKA OHJEET


Ajankohtaista

 • 110435 Uusi kurssi!

  Macraweave ja rengaskudonta

  Kurssimaksu: 20,00 €
  Opettaja: Päivi Kiviniemi-Kaikkonen
  Paikka: KulttuuriKauppila, Kauppilantie 15, 91100 II
  Kevätlukukausi: 21.2.2023 - 21.3.2023
  Ilmoittautuminen alkaa: 2.12.2022 9.00
  Ilmoittaudu viimeistään: 14.2.2023 0.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa