null

Järvenpään Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

1903 Suomalainen eroseminaari

Huom. Oppaassa virhe

Tervetuloa matkalle itseesi! Oletko eronnut, harkitset eroa tai olet uudessa parisuhteessa, mutta menneet tapahtuvat vaikeuttavat nykyistä elämää? Vaivaako mennyt erosi, etkä tiedä, mitä siinä oikein tapahtui? Pelkäätkö sitoutua enää uudelleen edellisen suhteen ja eron satutettua sinua niin paljon? 

Eroseminaari on ammattilaisen vetämä eron vertaistukiryhmä. Eroseminaarin vahvuus löytyy vertaistuesta, keskusteluista ja menetelmästä, joka tukee eronneita eron jokaisella askeleella. Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa täältä: http://suomalaineneroseminaari.fi 

Eroseminaarin Suomen oloihin ovat muokanneet Marianna Stolbow ja Kari Kiianmaa. “Eroseminaari menetelmänä --- ehkäisee uusia eroja. Eronsa työstänyt isä tai äiti pystyy myös tukemaan lastaan erossa. Katsomalla eron tuskia silmiin ja hakemalla vertaistukea ja ohjausta eroava ihminen voi kääntää eron voitokseen.” Marianna Stolbow. 

Tapaamisten teemat: 1. Tee erosta oppimiskokemus 2. Eron takana on aina tarina - Miksi erosimme? 3. Vapaudu eron vihasta 4. Suru - anna aikaa itsellesi surra 5. Olet tärkeä ja ainutlaatuinen - Itsetunnon ja -arvostuksen palautuminen 6. Kuka elämääsi ohjaa - Vastuu omasta elämästä 7. Avoimuus ja toimiva parisuhde 8. Yksinäisyys ja uudet suhteet 9. Rakkaus ja uusi elämä 10. Seksuaalisuus eron jälkeen 11. Kuinka auttaa lapsia eron keskellä.

Ryhmän aikana tulee kotitehtäviä, joihin kannattaa sitoutua. Jokaiselle ryhmäkerralle on hyvä päästä mukaan. Näin saat parhaimman hyödyn ryhmästä. Tapaamiset 2. ja 6. ovat hyvin oleellisia koko prosessin kannalta.

Ryhmän vetää eroseminaariohjaaja ja tunnelukkoterapeutti Helka Belt. Helkasta löydät lisää täältä: https://www.helkabelt.fi/

HUOM! Painetussa oppaassa ja digiesitteessä virhe kellonajassa. Ryhmä kokoontuu klo 17.30-20.30!

Laskutus kahdessa erässä.Opettaja: Belt Helka

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, Ilmoittautuneita 0, Vapaita paikkoja 10

Opetuspaikka: Järvenpään Lukio, Lukionkatu 1, 04410 Järvenpää

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 20.30

Syyslukukausi: 21.9.2022 - 7.12.2022 (44 oppituntia)

Kurssimaksu: 190,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
   Erä 1: 95,00 €
   Erä 2: 95,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2022 11.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 45 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit