Järvilakeuden kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Järvilakeuden kansalaisopisto – oppimisen ja harrastamisen iloa! 

 

Voit selata kurssitarjontaa tällä sivulla kahdella eri tavalla: 

 1. Hakutoiminnolla (sivun oikeassa ylälaidassa) kurssin nimellä (tai osalla siitä), opettajan nimellä tai kurssinumerolla. 
   
 1. Kurssit-näppäimen kautta (sivun vasemmassa laidassa).  
  Kurssit avautuvat ensin kunnittain/kaupunginosittain ja niiden alle aihealueittain.  
  Voit ilmoittautua vapaasti mille tahansa kurssille, vaikka se ei olisi omalla asuinpaikkakunnallasi. 
  Verkkokurssit tai muualle suuntautuvat retket löytyvät kohdasta “Muu”.  
   

Näin ilmoittaudut: 

 1. Siirrä ilmoittaudu-painikkeella haluamasi kurssit ostoskoriin (varausaika 20 minuuttia). 
 1. Täytä osallistujan tiedot.  
  Jos ilmoitat toisen henkilön (esim. lapsen), tee se kyseisen henkilön omalla nimellä.  
  Täytä erikseen maksajan tiedot, jos ne poikkeavat osallistujan tiedoista (esim. alaikäisen huoltaja tai työnantajan laskutusosoite).  
 1. Lopuksi klikkaa sivun alalaidasta “Lähetä ilmoittautuminen”. Ilmoittautumisvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansio. 
 1. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksun voi maksaa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta tai se laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään muutaman viikon kuluessa kurssin alkamisesta. 

Jos haluat ilmoittautua puhelimitse, sinulla on ongelmia sähköisessä ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja kursseista, ota yhteyttä toimistolle puh. 050 4711 555 tai 050 4700 583, opisto@jarvilakeus.fi. 
 

Esteen sattuessa 

Ilmoittautuminen on peruttava kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.  

Peruutuksen voit tehdä tämän sivun vasemmassa laidassa kohdasta omat tiedot tai toimistoon puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköiseen perumiseen tarvitset kurssin numeron, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi sekä ilmoittautumistunnuksen (löytyy sähköpostiin tulleesta ilmoittautumisvahvistuksesta).  

Huom! Opettajat eivät ota vastaan peruutuksia. 

Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät huomautuslaskun eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. 

 

Opistopassi ja liikuntapassi 

Opistopassilla voi samalla maksulla osallistua rajattomasti opiston kursseille lukuun ottamatta yksityisopetusta. Opistopassin hinta 70 €/lukukausi. 

Liikuntapassilla voi osallistua opiston liikuntaryhmiin joustavasti omien aikataulujen mukaan. Liikuntapassiin käyvät kurssit on merkitty painettuun ohjelmaan logolla ja siitä mainitaan myös ilmoittautumissivulla. Liikuntapassin hinta on 40 €/lukukausi. 

Opisto- ja liikuntapassin voi tilata tai ostaa toimistosta, puh. 040 4711 555 tai 050 4700 583, opisto@jarvilakeus.fi. Ilmoittaudu normaalisti kursseille, vaikka hankkisitkin opisto- tai liikuntapassin. Passiin oikeutetut kurssit kuitataan maksetuiksi ennen laskutusta.  

 

Kulttuuri- ja liikuntaedut 

 • Smartum ja Smartum Saldo 
 • Rj-kuntoseteli liikunta- ja kulttuurisetelit 
 • Epassi ja Eazybreak 

 Etujen huomioimiseksi ota yhteyttä toimistoon, puh. 040 4711 555 tai 050 4700 583, opisto@jarvilakeus.fi. Toimisto on avoinna arkisin klo 8.30–15.30. 

Epassin maksunappi löytyy ilmoittautumissivulta siirry maksamaan -napin vierestä. Epassi-maksu onnistuu myös toimistolla. 

 

Saavutettavuusseloste  

Tämä on organisaation Järvilakeuden kansalaisopisto saavutettavuusseloste 

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.opistopalvelut.fi/jarvilakeus/ ja on laadittu / päivitetty 23.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. 

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse 

Digipalvelun saavutettavuuden tila 

Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset 

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus(at)avi.fi 
puhelinnumero vaihde 0295 016 000