Järvilakeuden kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska

Kevään Harrastamaan -kurssikalenteri jaetaan talouksiin 4.1. Kalenterissa on kaikki kevään ja kesän kurssit sekä uutuuskurssien tarkempaa esittelyä.  Ilmoittautuminen kotisivujemme kautta alkaa 6.1. klo 8 ja toimistossa 8.1. klo 8.

 

Ennen ilmoittautumista huomioi seuraavat asiat:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

2. Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä verkkopankkisi kautta tai laskutamme sinua. Lasku lähetetään muutaman viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät huomautuslaskun eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

3. Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä voit maksaa vain toimistossa. Toimita setelit toimistolle kurssin alkaessa, jotta voimme hyvittää setelien arvon kurssimaksustasi. Otamme vastaan myös sähköisiä RJ-kuntoseteli Oy:n Tyky-Online-seteleitä. Älyseteleillä maksaminen onnistuu toimistoissamme kännykän tai muun mobiililaitteen avulla tai voit tulostaa setelin paperille. Voit maksaa älysetelillä myös puhelimitse tai sähköpostitse, kun ilmoitat älysetelissä olevan numerosarjan.

4. Ilmoittaudu normaalisti kursseille, vaikka hankkisitkin opistopassin. Kuittaamme passiin oikeutetut kurssit maksetuiksi ennen laskutusta.

5. Esteen sattuessa ilmoittautuminen on peruttava kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä tältä sivulta kohdasta *omat tiedot* tai soittamalla toimistoon. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta.

6. Mikäli sinulla on ongelmia sähköisessä ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja kursseista, ota yhteyttä toimistoon puh 06 2412 9350 tai 06 2412 3520. 

 

Ajankohtaista

 • 1101306

  FinEst BÄNDILEIRI

  Kurssimaksu: 70,00 €
  Opettaja: Jari Rannanjärvi
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Osoite: 
  Kevätlukukausi: 19.4.2018 - 22.4.2018
  Ilmoittautuminen alkaa: 5.12.2017 7:00:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa