Järvilakeuden kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English


ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

2. Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisesi yhteydessä verkkopankkisi kautta tai laskutamme sinua. Lasku lähetetään muutaman viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät huomautuslaskun eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

3. Kurssimaksujen maksamiseen käyvät myös työsuhde-edut liikuntaan ja kulttuuriin:

Smartum ja Smartum-saldo 

Rj-kuntoseteli liikunta- ja kulttuurisetelit 

Epassi 

Eazybreak 

4. Ilmoittaudu normaalisti kursseille, vaikka hankkisitkin opistopassin tai liikuntapassin. Kuittaamme passiin oikeutetut kurssit maksetuiksi ennen laskutusta.

5. Esteen sattuessa ilmoittautuminen on peruttava kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä tältä sivulta kohdasta *omat tiedot* tai soittamalla toimistoon. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta peritään koko kurssin hinta.

6. Mikäli sinulla on ongelmia sähköisessä ilmoittautumisessa tai haluat lisätietoja kursseista, ota yhteyttä toimistoon puh 050 4711 555 tai 050 4700 583.

 

OPISTOPASSI 

Opistopassin voit hankkia syys- ja kevätlukukaudelle erikseen. Hinta on kaikille opiskelijoille 70 euroa/lukukausi. Passilla voi osallistua kaikille kursseille koko alueella lukuun ottamatta yksityisopetusta tai niitä kursseja, joiden kurssimaksu on yli 55 euroa. Opistopassin voi tilata tai ostaa toimistoista.  

LIIKUNTAPASSI 

Liikuntapassi mahdollistaa osallistumisen opiston liikuntaryhmiin joustavasti omien aikataulujen mukaan. Liikuntapassin voi hankkia erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Hinta on 40 e/lukukausi.

VAKUUTTAMINEN  

Opisto ei ole vakuuttanut opiskelijoitaan. Etenkin liikunnan ja kädentaitojen opintoryhmiin osallistuvien kannattaa huolehtia vakuutusturvastaan.