null
Käydään läpi perusasiat elintarvikkeiden puhtaasta ja turvallisesta käsittelystä ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Tavoitteena on suorittaa kurssin lopuksi osaamistesti, jonka läpäisseet saavat hygieniapassin todisteeksi osaamisestaan. Kurssimaksu sisältää opetuksen lisäksi opiskelumateriaalin, osaamistestin ja hygieniapassin sekä osaamistodistuksen testin läpäisseille.
Huom! Hygieniaosaamistestissä on oltava mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti tai ajokortti).
(Testin uusintamahdollisuudesta sovitaan erikseen.)
Itseopiskeluun materiaalia verkossa https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet
Lärare: Aana Vainio
Antal platser: Maximalt antal platser 39, Lediga platser.
Undervisningsställe: Vimpelin yhteiskoulu, peilisali, Opintie 29, 62800 VimpeliDag och klocktid: tors.: 15.30 - 19.00
Vårtermin: 21.4.2022 - 21.4.2022 (4.33 lektioner)
Kursavgift: 50,00 €
Anmälningstiden börjar: 24.2.2022 7.00
Anmälningstiden slutar: 21.4.2022 0.00