null

Järvi-Saimaan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1101308 Alkeispuhallinorkesteri

This course is cancelled
Soitattaako? Tule mukaan alkeispuhallinorkesteriin. Orkesteri on tarkoitettu yli 7-vuotiaille, nuorille tai aikuisille, jotka aloittavat tulevana syksynä tai ovat soittaneet omaa soitintaan vain vähän aikaa. Voit tulla mukaan vaskipuhaltimilla, puupuhaltimilla tai lyömäsoittimilla. Rantasalmen puhallinorkesteriyhdistykseltä tai Juvan Puhaltajilta on mahdollista vuokrata puhaltimet uusille soittajille. Orkesteri toimii yhteistyössä Sulkavan ja Rantasalmen alkeisorkesterien kanssa. Lisätietoja antaa Janne Ikonen, puh. 044 417 5227. Sisältyy musiikin lukukausimaksuun.

Learning objectives:

Kurssin/kurssit käytyään opiskelija osaa sovittaa oman soittonsa osaksi omaa soitinsektiota sekä orkesterikokonaisuutta. Opiskelija osaa seurata kapellimestarin lyöntikaavoja. Opiskelija hallitsee erilaisia musiikkityylejä. Opiskelija hallitsee omalla tasollaan esiintymisen sekä kotiharjoittelun. Ohjelmistot valitaan monipuolisesti ryhmän ja opiskelijoiden taitotasot ja toiveet huomioiden, tarvittaessa soittotehtäviä eriytetään vastaamaan yksilöiden tarpeita. Samaa kurssia voi opiskella useamman vuoden ajan ja osaamistavoitteet asetetaan kullekin opiskelijalle henkilökohtaisesti.

Evaluation criterias:

Arviointia tehdään jatkuvasti ja siinä painottuu opettajan ja opiskelijan vuoropuhelu. Arvioinnissa peilataan osaamista asetettuihin tavoitteisiin nähden.

Teacher: Janne Ikonen

Number of places: Maximum number of course participants 20, There are available places on the course.

Name of course location: Opistotalo, A-rakennus, monitoimiluokka, Tirrolantie 7, 51900 Juva

Date and time: Mo: 15.00 - 16.00

Autumn term: 5.9.2022 - 21.11.2022
Spring term: 9.1.2023 - 17.4.2023

Price: 50,00 €

Registration begins: 17.6.2022 9.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject