null

Järvi-Saimaan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8102406 Hygieniapassikoulutus

Tämä kurssi voidaan siirtää etäopetukseen lähiopetuksen estyessä. Tarvitsetko hygieniapassin? Tarvitset, jos - työskentelet esim. kahvilassa, ravintolassa, suurkeittiössä, elintarvikemyymälässä tai leipomossa ja käsittelet pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita kuten maito, liha ja kala Hygieniapassikoulutuksessa saat tarvittavat tiedot suorittaaksesi hygieniapassitestin hyväksyttäväksi. Hygieniapassikoulutuksessa käsitellään seuraavat hygieniaosaamiseen liittyvät asiakokonaisuudet: • Perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta (kontaminaatiosta) • Ruokamyrkytykset, hygieeniset työtavat • Henkilökohtainen hygienia • Puhtaanapito • Omavalvonta • Lainsäädäntö, viranomaiset. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen • opiskelija osaa soveltaa tietoja käytännön työssä käsitellessään pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. • opiskelija on saanut tarvittavat tiedot suorittaakseen hygieniapassitestin hyväksyttävästi. Hygieniapassitesti on laadittu siten, että siinä edellytetään elintarvikehygieenistä osaamista edellä luetelluilta osa-alueilta. Testipäivä 22.2.2021. Testimaksu 20 €.

Opettaja: Mervi Kukkonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kunnanvirasto, valtuustosali, Kauppatie 1, 58700 SULKAVA

Päivä ja kello: Ti: 18.00 - 20.30

Kevätlukukausi: 15.2.2022 - 22.2.2022 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 62,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.8.2021 12.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu