null

Järvi-Saimaan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101308 Alkeispuhallinorkesteri

Tämä kurssi on peruttu
Soitattaako? Tule mukaan alkeispuhallinorkesteriin. Orkesteri on tarkoitettu yli 7-vuotiaille, nuorille tai aikuisille, jotka aloittavat tulevana syksynä tai ovat soittaneet omaa soitintaan vain vähän aikaa. Voit tulla mukaan vaskipuhaltimilla, puupuhaltimilla tai lyömäsoittimilla. Rantasalmen puhallinorkesteriyhdistykseltä tai Juvan Puhaltajilta on mahdollista vuokrata puhaltimet uusille soittajille. Orkesteri toimii yhteistyössä Sulkavan ja Rantasalmen alkeisorkesterien kanssa. Lisätietoja antaa Janne Ikonen, puh. 044 417 5227. Sisältyy musiikin lukukausimaksuun.

Osaamistavoitteet:

Kurssin/kurssit käytyään opiskelija osaa sovittaa oman soittonsa osaksi omaa soitinsektiota sekä orkesterikokonaisuutta. Opiskelija osaa seurata kapellimestarin lyöntikaavoja. Opiskelija hallitsee erilaisia musiikkityylejä. Opiskelija hallitsee omalla tasollaan esiintymisen sekä kotiharjoittelun. Ohjelmistot valitaan monipuolisesti ryhmän ja opiskelijoiden taitotasot ja toiveet huomioiden, tarvittaessa soittotehtäviä eriytetään vastaamaan yksilöiden tarpeita. Samaa kurssia voi opiskella useamman vuoden ajan ja osaamistavoitteet asetetaan kullekin opiskelijalle henkilökohtaisesti.

Arviointikriteerit:

Arviointia tehdään jatkuvasti ja siinä painottuu opettajan ja opiskelijan vuoropuhelu. Arvioinnissa peilataan osaamista asetettuihin tavoitteisiin nähden.

Opettaja: Janne Ikonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opistotalo, A-rakennus, monitoimiluokka, Tirrolantie 7, 51900 Juva

Päivä ja kello: Ma: 15.00 - 16.00

Syyslukukausi: 5.9.2022 - 21.11.2022
Kevätlukukausi: 9.1.2023 - 17.4.2023

Kurssimaksu: 50,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 17.6.2022 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit