Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Kurssit kokoontuvat normaalisti lähiopetuksena terveysturvallisuusohjeet huomioiden. 

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

kansalaisopisto@joensuu.fi


Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen kevään kursseille käynnissä jatkuvasti verkossa ja puhelimitse.

Kevään 2022 kursseille ilmoittautuminen on jatkuvasti käynnissä verkossa ja puhelimitse.

Kesäkursseille ilmoittautuminen on käynnistynyt ja kesäkurssit löytyvät hakusanalla "kesä".

Opinto-opas

Opasta voit lukea verkossa PDF-versiosta. Painettu opas on jaettu koteihin ja jakelupisteissä joulu-tammikuun aikana. Painetun oppaan voit noutaa Opistotalolta tai kirjastoista (Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi). 

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2022-2023

Taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2022-2023 kurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut.

Kuvataiteen perusopetus: Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022–2023 ma 2.5.2022 klo 9.30 alkaen. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 1.8. alkaen.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022–2023 ma 2.5.2022 klo 9.30 alkaen. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 1.8. alkaen. 

Perhesirkuksen ilmoittautuminen aukeaa ma 8.8 klo 9.30.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset verkossa www.opistopalvelut.fi/joensuu tai puhelimitse 013 337 5929 ma-to klo 9.30-15.00. Lisätiedot ryhmistä: Suvi Laaninen, p. 050 461 2312.

Koronainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen tai kurssin siirtäminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen tai alkamisaikaa joudutaan muuttamaan. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

✓ Tule kokoontumiskerralle vain terveenä.
✓ Pidä riittävä turvaväli toisiin osallistujiin.
✓ Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä.
✓ Puhdista yhteiset opetusvälineet opetuskerran jälkeen. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusvälineitä.
✓ Ota liikunnan kurssille oma matto mukaan.
✓ Kurssikertoja ei voi käydä korvaamassa toisessa ryhmässä. Vain ilmoittautuneet henkilöt voivat saapua tunnille.
✓ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus.
✓ Kasvomaskisuositus on voimassa paikallisten kasvomaskisuositusten mukaisesti. Joensuun kaupunki luopui kasvomaskisuosituksesta 22.4.2022.

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja kansalaisopistolle suunnattuja ohjeistuksia turvalliseen toimintaan liittyen.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme  yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan  varasijalta.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 10.12.2021 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 1122722

  Kesä: Sieniluento I: Sienet eliöinä, sienet kulttuurissa

  Opettaja: Topi Linjama
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 2,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 13.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 60
  kurssilla on tilaa
 • 1122822

  Kesä: Sieniluento II: Sienet ravintona ja lääkkeenä

  Opettaja: Topi Linjama
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 2,00    Kevätlukukausi: 15.6.2022 - 15.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 1130122

  Kesä: EFR-hätäensiapukurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Opistotalo, lk 209, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 27.8.2022 - 27.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 10018322

  Kesä: Taidetta, eläimiä ja seikkailuja leiri

  Kurssimaksu: 78,00 €
  Opettaja: Tytti Putkonen
  Paikka: Selkientie 27B 81235 Lehtoi
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 1.8.2022 - 4.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 10019222

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri C

  Kurssimaksu: 76,00 €
  Opettaja: Opettaja Ilmoitetaan myöhemmin
  Paikka: Pekkalan kartano, kuvanveisto, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 28,00    Kevätlukukausi: 20.6.2022 - 23.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 10019422

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri D

  Kurssimaksu: 57,00 €
  Opettaja: Opettaja Ilmoitetaan myöhemmin
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 1, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 21,00    Syyslukukausi: 8.8.2022 - 10.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 10069022

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri, Kontiolahti kk

  Kurssimaksu: 95,00 €
  Opettaja: Pia Sinkkonen
  Paikka: Kirjasto- ja vapaa-aikatalo, luokka, Puutarhatie 5, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 35,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 10.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 10069322

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri, Kylmäoja B

  Kurssimaksu: 95,00 €
  Opettaja: Useita eri opettajia
  Paikka: Kylmäojan koulu, teknisen työn lk, Pohjatuulentie 6, 80710 Lehmo
  Tunteja: 35,00    Syyslukukausi: 1.8.2022 - 5.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 10079022

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri, Ylämylly

  Kurssimaksu: 95,00 €
  Opettaja: Useita eri opettajia
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, kuvataidelk, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 35,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 10.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 10079222

  Kesä: Lasten ja nuorten kuvataideleiri, Liperi kk

  Kurssimaksu: 95,00 €
  Opettaja: Sanni-Maaria Puustinen
  Paikka: Liperin koulu, Taitola TA1, Koulutie 2, 83100 Liperi
  Tunteja: 35,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 17.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 11011222

  Kesä: Kolme kultaista hiusta - Monitaiteinen työpaja 7–12-V. A

  Kurssimaksu: 67,00 €
  Opettaja: Riitta Pirttisalo
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 10.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 11011322

  Kesä: Kolme kultaista hiusta - Monitaiteinen työpaja 7–12-V. B

  Kurssimaksu: 67,00 €
  Opettaja: Riitta Pirttisalo
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 17.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 11011422

  Kesä: Kolme kultaista hiusta - Monitaiteinen työpaja 7–12-V. C

  Kurssimaksu: 67,00 €
  Opettaja: Riitta Pirttisalo
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 20.6.2022 - 23.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 13016022

  Kesä: Sirkus: Perheleiri A

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Ida Väisänen
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 19.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 13016222

  Kesä: Sirkusleiri 6–7-V.

  Kurssimaksu: 54,00 €
  Opettaja: Aaron Mátray
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 15.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 13016322

  Kesä: Sirkusleiri 8–9-V.

  Kurssimaksu: 54,00 €
  Opettaja: Wilma Hassinen
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 15.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 13016422

  Kesä: Sirkusleiri yli 10-V.

  Kurssimaksu: 54,00 €
  Opettaja: Aaron Mátray
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 16.6.2022 - 17.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 15060222

  Kesä: Musiikkileiri viulu, alttoviulu, musiikin hahmotusaineet

  Kurssimaksu: 69,00 €
  Opettaja: Liisa Karhu-Pearlman
  Paikka: Onttolan koulu, musiikkiluokka, Koulutie 10, 80510 Onttola
  Tunteja: 16,50    Kevätlukukausi: 8.8.2022 - 10.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 9
  kurssilla on tilaa
 • 15090122

  Kesä: Lasten musiikkileiri

  Kurssimaksu: 76,00 €
  Opettaja: Lotta Pettinen-Diaby
  Paikka: Sotkuman koulu, luokka 5-6, Käsämäntie 6a, 83750 Sotkuma
  Tunteja: 35,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 10.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 16010922

  Kesä: Tanssileiri 2-6lk

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja: Sonja Vänskä
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 21,00    Syyslukukausi: 8.8.2022 - 10.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 20014722

  Kesä: Maalataan kukkia!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Laura Melkinen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 1, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 18.6.2022 - 19.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 20014822

  Kesä: Aikuisten kuvataideleiri

  Kurssimaksu: 90,00 €
  Opettaja: Johanna Turunen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 3, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 29.5.2022 - 1.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 20014922

  Kesä: Aikuisten kuvataideleiri, Ekspressiivisesti inhimillistä

  Kurssimaksu: 90,00 €
  Opettaja: Juhani Tuomi
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 3, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 20.6.2022 - 23.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 20015122

  Kesä: Aikuisten kuvataideleiri, Auringon laskun aikaan

  Kurssimaksu: 90,00 €
  Opettaja: Johanna Turunen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 3, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 16.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 20594122

  Kesä: Maalataan keväisiä liljoja ja kieloja

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Soili Kurikka-Mononen
  Paikka: Polvijärven koulukeskus B-talo, kuvataide/tekstiili, Polvijärventie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 10.6.2022 - 12.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25510322

  Kesä: Aikuisten kesäsirkus

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Ida Väisänen
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 19.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 26010422

  Kesä: Pikatietä kesäpuhujaksi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tuire Hindikka
  Paikka: Kahilan talo, opetustila, Kauppakatu 11, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 10.6.2022 - 11.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 28512122

  Kesä: Utransaaren runo- ja tarinaillat

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Lea Tajakka
  Paikka: Utran saaret, Utrantie 86, 80170 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 2.6.2022 - 16.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28512222

  Kesä: Oman elämän äärellä

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Vuokko Sajaniemi
  Paikka: Opistotalo, lk 405, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 12.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 33010022

  Kesä: Lasten ja nuorten soveltava musiikkileiri

  Kurssimaksu: 33,00 €
  Opettaja: Karoliina Lehtinen
  Paikka: Opistotalo, lk 316 musiikki, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 8.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 42510722

  Kesä: Ohjelmoidaan elektroniikkaa nuorten kesäleiri

  Kurssimaksu: 43,00 €
  Opettaja: Laura Kupiainen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 1.8.2022 - 5.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 53013222

  Kesä: Etäkurssi: Katsaus Cadizin provinssiin espanjaksi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Laila Escartin-Sorjonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 24.5.2022 - 14.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.4.2022 9.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 60060722

  Kesä: Kasvivärjäys

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Irma Maasilta
  Paikka: Taitola, luokka, Vaskelantie 2, 80110 Kontiolahti
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 13.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60060822

  Kesä: Hevoshuovutus UUTUUS!

  Kurssimaksu: 65,00 €
  Opettaja: Tiina Kuosmanen
  Paikka: Pihamäki, Romontie 33, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 17,00    Kevätlukukausi: 17.6.2022 - 19.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61080422

  Kesä: Betoniesineitä valaen

  Kurssimaksu: 38,00 €
  Opettaja: Soili Kurikka-Mononen
  Paikka: Outokummun palvelutalo, piha, Louhelankatu 17, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 1.6.2022 - 5.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 62010122

  Kesä: Soveltava luonto-leiri UUTUUS!

  Kurssimaksu: 43,00 €
  Opettaja: Saara Tuomi
  Paikka: Opistotalo, lk 201, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 10.6.2022 - 12.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 9
  kurssilla on tilaa
 • 65016322

  Naisten puukkokurssi #

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Eveliina Eljos
  Paikka: Lyseon peruskoulu, C 105 puutyölk, Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 27.5.2022 - 29.5.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 71012222

  Kesä: Rohdosyrtit ja niiden kerääminen

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 103 kotitalouslk., Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 17.6.2022 - 18.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 72210322

  Kesä: Kesäiset leivonnaiset

  Kurssimaksu: 43,00 €
  Opettaja: Hanna Suhonen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 11.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72410222

  Kesä: Grillauksen perusteet

  Kurssimaksu: 49,00 €
  Opettaja: Mika Meriläinen
  Paikka: Pekkalan kartano, piha-alue, Pekkalankatu 7, 80260 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 1.6.2022 - 15.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72410722

  Kesä: Kesäiset kasvisruuat kiinalaisittain

  Kurssimaksu: 47,00 €
  Opettaja: Helen Chan
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 2.6.2022 - 16.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 72910122

  Kesä: Juhannussahti

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Joni Sormunen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 4,00    Kevätlukukausi: 6.6.2022 - 6.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72910222

  Kesä: Omin käsin villiyrttiteetä

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Julia Kokko
  Paikka: Laitilan puistoalue Noljakka
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 11.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 74510422

  Kesä: Vaellustaitokurssi

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Miika Juvonen
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Tunteja: 16,00    Kevätlukukausi: 9.8.2022 - 14.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 9
  kurssilla on tilaa
 • 74514022

  Kesä: Käytännön sienikurssi A

  Kurssimaksu: 33,00 €
  Opettaja: Topi Linjama
  Paikka: Useita eri opetuspaikkoja
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 26.8.2022 - 27.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 82010522

  Kesä: Liikuntalauantai: Innostu vedestä!*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Vesikko, rata-allas, Uimarintie 1 , 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 11.6.2022 - 11.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 83010222

  Kesä: Liike elämään - liikuntaneuvonta*

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 8.8.2022 - 19.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 83510622

  Kesä: Rantatreeni*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Ilosaaren uimaranta, Siltakatu 1, 80100 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 4.8.2022 - 8.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87012222

  Kesä: Asahi + kehonhuolto

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Mari Kortelainen
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 13.6.2022 - 15.6.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa