Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Kurssit kokoontuvat normaalisti lähiopetuksena terveysturvallisuusohjeet huomioiden. 

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00
kansalaisopisto@joensuu.fi

Asiakaspalvelu suljettu tiistaina 16.8.2022 koulutuksen vuoksi. 

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Lukuvuosi 2022-2023

 • Opinto-opas on jaettu koteihin ja jakelupisteisiin ke 3.8.2022.
 • Joensuun kantakaupungissa opas on noudettavissa jakelupisteistä neljä viikkoa: Vaara-kirjastot, Opistotalo Papinkadulla, Kauppakeskus Iso Myy, Prisma Voimatie, K-Citymarket Pilkko, K-market, Aittaranta, Sokos Rantakatu, S-marketit: Noljakka, Siilainen, Jukolanportti, Rantakylä, Utra, Karsikko, Vehkalahti, Niinivaara
 • Ilmoittautuminen alkaa ma 8.8.2022 klo 9.30 verkossa, puhelimitse ja Opistotalolla.


Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2022-2023

Taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2022-2023 kurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut 2.5.2022. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 1.8. alkaen.

Kuvataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat: p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat verkosta ja asiakaspalvelunumerosta.

Perhesirkuksen ilmoittautuminen aukeaa ma 8.8 klo 9.30.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen tai kurssin siirtäminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen tai alkamisaikaa joudutaan muuttamaan. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

✓ Tule kokoontumiskerralle vain terveenä.
✓ Pidä riittävä turvaväli toisiin osallistujiin.
✓ Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä.
✓ Puhdista yhteiset opetusvälineet opetuskerran jälkeen. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusvälineitä.
✓ Ota liikunnan kurssille oma matto mukaan.
✓ Kurssikertoja ei voi käydä korvaamassa toisessa ryhmässä. Vain ilmoittautuneet henkilöt voivat saapua tunnille.
✓ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus.
✓ Kasvomaskisuositus on voimassa paikallisten kasvomaskisuositusten mukaisesti. Joensuun kaupunki luopui kasvomaskisuosituksesta 22.4.2022.

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja kansalaisopistolle suunnattuja ohjeistuksia turvalliseen toimintaan liittyen.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme  yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan  varasijalta.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

 • Työttömyysalennus: 20 € alennus / 2 kurssimaksusta lukukaudesta. Alennuksen voi käyttää omaan tai alaikäisen huollettavan kurssiin. Työttömyys todistetaan KELAn tai työttömyyskassan maksutositteella tai työvoimapoliittisella lausunnolla. 
 • Sotaveteraanialennus: Sotaveteraaneilta ei peritä kurssimaksua.
 • Opintosetelietuus: OPSET-kursseissa on valmiiksi 5-10 € alennettu hinta. Opetushallituksen myöntämä opintosetelituki on huomioitu valikoiduilla eläkeläisille, senioreille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille suunnatuilla kursseilla. OPSET-alennusta ei tarvitse pyytää erikseen.
 • Vammaisliikuntakortti: 10 € alennus / 1 liikuntakurssin maksusta lukukaudessa. Kortinhaltija on oikeutettu alennukseen yhdestä liikunnan kurssin maksusta syksyllä ja yhdestä keväällä.
 • Kapausalennus: 50 % liikunta- ja tanssikurssien hinnasta Joensuun kaupungin työntekijöille. Ajankohtaiset henkilöstöetuudet Joensuun kaupungin Intranetistä.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 10.12.2021 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 11012522S

  Noljakan lapsiteatteri 9–12-v. syksy TPO UUTUUS!

  Kurssimaksu: 66,00 €
  Opettaja: Verna Hyttinen
  Paikka: Noljakan koulu, sali, Noljakankaari 19, 80140 Joensuu
  Tunteja: 26,00    Syyslukukausi: 6.9.2022 - 13.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 2.5.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 11070222S

  Liperin kirkonkylän lapsiteatteri 8–12-v. syksy TPO UUTUUS!

  Kurssimaksu: 66,00 €
  Opettaja: Natalia Loundycheva
  Paikka: Penttilä-sali, auditorio, Koulukuja 1 , 83100 Liperi
  Tunteja: 26,00    Syyslukukausi: 5.9.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 2.5.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 1123222

  Luento: Romanimusiikin monet kasvot

  Opettaja: Kai Åberg
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 1,50    Syyslukukausi: 9.9.2022 - 9.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 50
  kurssilla on tilaa
 • 1123322

  Etäluento: San Marino tutuksi

  Opettaja: Navchaa Gantumur
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 9.9.2022 - 16.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 60
  kurssilla on tilaa
 • 1130122

  Kesä: EFR-hätäensiapukurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Opistotalo, lk 209, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 27.8.2022 - 27.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 6.4.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 1310122

  Etäkurssi: Sähköiset sotepalvelut tutuksi

  Opettaja: Projektisuunnittelija Nina Rautiainen, Siun sote Meijän digi hanke
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 2.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 40
  kurssilla on tilaa
 • 15015022

  Musiikkituotannon alkeet UUTUUS!

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Julius Jämsen
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 8.9.2022 - 14.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 16061022

  Maksuton kokeilu: Tenavatanssi 4–6-v.

  Opettaja: Katriina Hassinen
  Paikka: Kontioniemen koulu, liikuntasali, Jääkärintie 2, 80790 Kontioranta
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 28.8.2022 - 28.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 18011022

  Innostu matematiikan ja luonnontieteiden maailmasta

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Teemu Palkovuori
  Paikka: Opistotalo, lk 3107, kemia, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 6.9.2022 - 4.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 20016522

  Carborundum ja kuivaneula UUTUUS! #

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Kaisa Jussila
  Paikka: Grafiikan paja, opetustila, Jokikatu 8 , 80220 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 14.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 20060522

  Värikylpy aikuisille UUTUUS!

  Kurssimaksu: 48,00 €
  Opettaja: Jonna Ihanainen
  Paikka: Lehmon monitoimitalo, luokka, Kylmäojantie 49, 80710 Lehmo
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 10.9.2022 - 24.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28512322

  Kehitä tekstiäsi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 65,00 €
  Opettaja: Keränen Ida
  Paikka: Opistotalo, lk 400, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 26,60    Syyslukukausi: 19.9.2022 - 28.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 31010322

  Korkealta ja kovaa UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Petteri Mansikka
  Paikka: Opistotalo, lk 316 musiikki, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 17.9.2022 - 17.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 40310122

  Tietoisku: Windows 11 - mikä muuttui?

  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 1,50    Syyslukukausi: 7.9.2022 - 7.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 40310222

  Tietoisku: Chromebook

  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 7.9.2022 - 7.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 51010722

  Lyhytkurssi: Englannin Intensiivikertaus OPSET UUTUUS

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anne Siippainen-Miljuhin
  Paikka: Opistotalo, lk 201, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 1.9.2022 - 8.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 54011022

  Tutustumisretki Latvian kieleen ja kulttuuriin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 61,00 €
  Opettaja: Jussi Örn
  Paikka: Opistotalo, lk 4109, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 24,00    Syyslukukausi: 14.9.2022 - 7.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 60012022

  Luova ompelu - vanhasta uutta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Suvi Ristolainen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 109 tekstiililk, Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Syyslukukausi: 29.9.2022 - 10.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61080822

  Maksuton kokeilu: Paperitaide UUTUUS!

  Opettaja: Pirjo Kolari
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Syyslukukausi: 7.9.2022 - 7.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61080922

  Maksuton kokeilu: Makramee-solmut

  Opettaja: Merja Vänskä
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Tunteja: 3,00    Syyslukukausi: 8.9.2022 - 8.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61081022

  Maksuton kokeilu: Kankaan painantaa UUTUUS!

  Opettaja: Soili Kurikka-Mononen
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Syyslukukausi: 7.9.2022 - 7.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 71014422

  Kuntokamu - uuden äärellä UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Sanna-Mari Hakanen
  Paikka: Jukolan päiväkoti, Jukolankatu 1, 80160 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 8.9.2022 - 6.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 83011822

  Maksuton Kokeilu: XXL-treeni

  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Mutalan koulu, sali, Lastenkatu 4 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 83081022

  Maksuton kokeilu: TULE – Tukea tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan

  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Kummun koulu, liikuntasali, Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 83511122

  Maksuton kokeilu: Core, Reijola

  Opettaja: Salla Ronkainen
  Paikka: Reijolan yhteisötalo, sali, Urheilupuistontie 2, 80330 Reijola
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 22.8.2022 - 22.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 84081122

  Maksuton kokeilu: POUND®

  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Kummun koulu, liikuntasali, Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 84081222

  Maksuton kokeilu: HIIT

  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Urheilutalo, monitoimitila, Outolamminkatu 1, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 21.8.2022 - 21.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 86095022 Tallenne 7 vrk.

  Etäkurssi: Mammapilates

  Kurssimaksu: 49,00 €
  Opettaja: Sonja Vänskä
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 15,96    Syyslukukausi: 8.9.2022 - 1.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87011022

  Maksuton kokeilu: Asahi, Kiihtelysvaara

  Opettaja: Irina Häyrinen
  Paikka: Kiihtelysvaaran urheiluhalli, lohko, Liikuntatie 1 , 82140 Kiihtelysvaara
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 23.8.2022 - 23.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87071022

  Maksuton kokeilu: FasciaMethod

  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87081022

  Maksuton kokeilu: Aamun kehonhuolto

  Opettaja: Mirva Jaskari
  Paikka: Urheilutalo, monitoimitila, Outolamminkatu 1, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 87091022

  Maksuton kokeilu: FasciaMethod

  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Sotkuman koulu, liikuntasali, Käsämäntie 6a, 83750 Sotkuma
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 16.8.2022 - 16.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87581022S Tallenne 7 vrk.

  Etäkurssi: Pilates syksy

  Kurssimaksu: 49,00 €
  Opettaja: Sonja Vänskä
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 15,96    Syyslukukausi: 8.9.2022 - 1.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87581122

  Maksuton kokeilu: Pilates

  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Urheilutalo, monitoimitila, Outolamminkatu 1, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 21.8.2022 - 21.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 87591022

  Maksuton kokeilu: Pilates

  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Polvijärven vapaa-aikatalo Vapari, lohko 1, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 18.8.2022 - 18.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 87591122

  Maksuton kokeilu: Pilates, Kinahmo

  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Kinahmon vanha koulu, Lavalammentie 2, 83825 Kinahmo
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 18.8.2022 - 18.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 89031022

  Maksuton kokeilu: Lavis®, Eno

  Opettaja: Anu Hartikainen
  Paikka: Enon urheiluhalli, lohko 1, Purokyläntie 9, 81200 Eno
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 25.8.2022 - 25.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 89061022

  Maksuton kokeilu: Kuntotanssi

  Opettaja: Katriina Hassinen
  Paikka: Kontioniemen koulu, liikuntasali, Jääkärintie 2, 80790 Kontioranta
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 28.8.2022 - 28.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 89091022

  Maksuton kokeilu: Lavis®

  Opettaja: Anu Hartikainen
  Paikka: Polvijärven vapaa-aikatalo Vapari, lohko 1, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 4.9.2022 - 4.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89093022S

  Etäkurssi: KuntoLatin syksy

  Kurssimaksu: 49,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 15,96    Syyslukukausi: 7.9.2022 - 30.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89511122

  Maksuton kokeilu: SoloLatin, Louhioja

  Opettaja: Jonna Oksanen
  Paikka: Louhiojan koulu, sali, Opinpolku 8, 81210 Louhioja
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 24.8.2022 - 24.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89571122

  Maksuton kokeilu: KuntoLatin

  Opettaja: Satu Ruohomäki
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 18.8.2022 - 18.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89571222

  Maksuton kokeilu: SoloLatin

  Opettaja: Satu Ruohomäki
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 1,33    Syyslukukausi: 18.8.2022 - 18.8.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 95210122

  Filosofian keskusteluklubi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Jarkko Saksa
  Paikka: Pääkirjasto, Kokoushuone 2, Koskikatu 25 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 7.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa