Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa kansalaisopiston kursseille!

Lukuvuosi 2018-2019

 • Syksyn 2018 ja kevään 2019 jatkavat kurssit julkaistaan näillä sivuilla viim. 2.7.2018.
 • Opinto-opas jaetaan koteihin 8.-9.8.2018
 • Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa verkossa to 16.8. klo 9.00 liikunta, tanssi, musiikki ja lapset & nuoret, pe 17.8. klo 9.00 kaikki kurssit.
 • Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa puhelimitse ma 20.8. klo 9.00 (puh. 013 337 5929)
 • Ilmoittautuminen kaikille kevään kursseille alkaa verkossa ja puhelimitse to 15.11. klo 9.00

Lukuvuosi 2017-2018

 • Ilmoittautuminen näiden sivujen kautta tai puhelimitse asiakaspalveluun (puh. 013 337 5929) ma-to klo 9:00-15:00
 • Kesän kursseja voit etsiä hakusanalla "KESÄ" oikean nurkan hakukentästä. Myös täsmähakusanoilla (kuten jooga, valokuvaus, vaateompelu, piano, espanja) löydät kursseja helposti.
 • Voit etsiä kursseja myös normaalisti kunnittain ja ainealueittain vasemman palkin Kurssit-valikosta.
 • Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät.
 • Huom! Lasten ja nuorten kuvataiteen perusopetuksen lukukauteen 2018-2019 ilmoittautuminen ajalla 7.5. - 1.6.2018 puhelimitse 050 408 7936 (Pekkalan toimisto)
 • Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetuksen lukukauteen 2018-2019 ilmoittautuminen alkaa 21.5.2018 puhelimitse asiakaspalveluun puh. 013 337 5929 ja näiden sivujen kautta. Ryhmät on merkattu TPO-merkillä. Lisätietoa ryhmistä antaa Hannele Autti puh. 050 461 2312.

Huomioithan ilmoittautuessasi, että suurin osa aiemmista koko lukuvuoden kursseista ovat jaettu syksyn ja kevään osuuteen. Jos samasta kurssista on olemassa sekä syys- että kevätlukukausi, on kurssin nimessä merkintä ”syksy” ja ”kevät”, esim. KEHONHUOLTO syksy ja KEHONHUOLTO kevät. Molemmille kursseille tulee ilmoittautua erikseen.

Kevätkurssit laskutetaan vasta tammikuussa kurssin alettua.

Mikäli syksyn kurssi ei käynnisty (eli ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita), kevään kurssi perutaan jo ennakkoon. Tiedotamme peruuntumisista tekstiviestitse.

Siirry e-laskuun

Siirry syksyn aikaan e-laskutukseen ja osallistut kaupungin palvelun lippupakettien arvontaan. Lue lisää tästä.

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.

Kurssin peruminen viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua.

Lahjakortit

Haluaisitko antaa kurssin lahjaksi? Halutessasi saat tulostetun kansalaisopiston lahjakortin. Ota lahjakorttiasioissa etukäteen yhteyttä: katja.laasonen(at)jns.fi / 050 442 8639

Kurssien etsiminen

Kätevimmin löydät kurssin näiltä sivuilta kurssin numerolla. Voit kirjoittaa numeron, kurssin nimen, opetuspaikan tai opettajan nimen oikean yläkulman hakukenttään. Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin.
 

OLE HYVÄ, LUE TÄMÄ ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:

Tutustu kursseihin näiltä sivuilta (kohdasta Kurssit), jaetusta opinto-oppaasta tai opinto-oppaan PDF-versiosta. Opinto-opas jaetaan koteihin elo- ja joulukuussa.

Valitse näiltä hakusivuilta kurssit, joille haluat ilmoittautua. Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, puhelinilmoittautuminen niille käynnistyy ke 3.1.2018 klo 9:00.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelin, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilomoittautumislomake.

Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut. Tarvitset ilmoittautumisnumeroa myös mahdollisen kurssiperuutuksen yhteydessä (kts. alla olevat perumisehdot).

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun (kts. palveluajat) ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

KURSSIEN TASOLUOKITUS

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

LASKUTUS

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Otathan kurssin alkamisajan ylös ilmoitautuessasi. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

PERUMISEHDOT

 1. Voit tehdä perumisen maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua soittamalla asiakaspalveluun. Netin kautta tehdyn ilmoittautumisen voit perua netissä, säilytä ilmoittautumisnumerot.

 2. Jos peruminen tapahtuu alle 7 päivää ennen kurssin alkua, opisto perii 15 €:n käsittelymaksun.

 3. Jos joudut perumaan ilmoittautumisen kurssin jo alettua, toimita asiakaspalveluun kirjallinen anomus ja todistus perumisen syystä (sairaus tai pysyvä työeste). Kurssista veloitetaan jo toteutuneet tunnit ja 15 €:n käsittelymaksu.

 4. Jos perumista ei ole tehty, opiskelija maksaa kurssimaksun kokonaan, vaikka ei olisi osallistunut kurssille. Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruminen.

 5. Maksuton peruminen on mahdollista, mikäli kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti.

 6. Mahdollinen opettajan vaihdos tai opiskelijan taitotasoon soveltumaton kurssi ei oikeuta maksuttomaan perumiseen. Soittamalla asiakaspalveluun ryhmän voi vaihtaa saman aineen eritasoiseen kurssiin, mikäli ryhmässä on tilaa.

REKISTERISELOSTE

Kansalaisopiston rekisteriseloste (pdf)
 

 

 

Ajankohtaista

 • 11014318 Tämä kurssi on päättynyt

  KESÄ: KADONNUT KYLÄ MONITAITEINEN TYÖPAJA 7-12-V. C

  Kurssimaksu: 65,00 €
  Opettaja:  Riitta Pirttisalo-Pirinen
  Paikka: Pakkahuone, opetustila
  Osoite: Rantakatu 2 B , 80100, Joensuu
  Kevätlukukausi: 18.6.2018 - 21.6.2018
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.5.2018 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa