Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Asiakaspalvelu

 Etäkursseille ja toistaiseksi etään siirtyneisiin ryhmiin voi ilmoittautua normaalisti.
 Kesäkauden ulkokursseille on ilmoittautuminen auki. Muihin lähiopetuksen ryhmiin ei voi toistaiseksi ilmoittautua.
 Lasten ja nuorten kaikkiin ryhmiin voi ilmoittautua normaalisti.

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Kesäkausi 2021

Kesän kurssit on julkaistu näillä sivuilla. Voit hakea kesäkursseja hakusanalla "kesä". Kesäkausi: 1.5.-25.6. Ilmoittautuminen avoinna lasten ja nuorten kursseille, sekä aikuisten ulkona järjestettäville kursseille.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2021-2022

Kuvataiteen perusopetus: Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 3.5.4.6.2021. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 3.8. alkaen.
Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen  oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa,  Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat  otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 17.5.4.6.2021. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 3.8. alkaen.

Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko  toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja  Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset verkossa www.opistopalvelut.fi/joensuu tai puhelimitse 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Lisätiedot ryhmistä: Suvi Laaninen, puh. 050 461 2312 / suvi.laaninen@joensuu.fi ma-ti klo 9-15 ja ke & pe klo 9-12.

Opinto-opas kevät 2021

Voit lukea oppaan sähköistä PDF-versiota.

Etäopetusinfo

Kurssit siirretty etäopetukseen 7.1.2021

Kaikki kansalaisopiston aikuisten kurssit on siirretty toistaiseksi etäopetukseen 7. tammikuuta alkaen. Mikäli kurssi ei sisällön tai muun syyn vuoksi voi siirtyä etäopetukseen, kurssi perutaan. Lasten ja nuorten kurssit kokoontuvat normaalisti pois lukien ryhmät, joissa vanhempi on mukana.

Jos olet ilmoittautunut lähiopetuksen kurssille, saat lisätietoa kurssisi jatkosta tekstiviestitse lähempänä kurssin alkamisajankohtaa. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Kevään lähiopetuksen ryhmiin ei voi toistaiseksi ilmoittautua.

Joensuun kaupungin valmiustyöryhmä kokoontui tiistaina 5.1. sopimaan palvelurajoitusten jatkosta ja lisäsi rajoituksiin linjauksen kansalaisopiston ryhmistä. Torstaina 7.1. sovittiin kansalaisopiston neuvottelukunnassa myös muiden kuntien (Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi) kurssien siirtämisestä etäopetukseen.

Mikäli suositukset ja linjaukset muuttuvat kevätlukukauden aikana, kansalaisopisto pyrkii aloittamaan lähiopetuksen tilanteen niin salliessa.

Uusia etäkursseja tarjolle

Järjestämme uusia etäkursseja, joihin voit osallistua sijainnista riippumatta. Seuraa jatkuvasti päivittyvää etäkurssitarjontaamme näiltä sivuilta tai osoitteessa https://www.joensuu.fi/kansalaisopisto/kevat2021. Voit toivoa etäkurssia tarjontaamme tällä lomakkeella. Toiveita voi esittää myös tulevaan kesäkauteen kesäkurssilomakkeella.

Apua etäopetukseen: Voit kysyä apua etäopetukseen omalta lähikirjastoltasi.

Poikkeusehdot ilmoittautumiseen 

Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: Smartum Visa-kortti, Ticket Duo -kortti, Ticket Virike / Mind & Body -kortti sekä E-Passi Sportti & Kulttuuri. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Huomioithan, ettei sairastuminen ole syy perua koko kurssia maksutta. Pysyvän sairauden vuoksi kurssin kurssin maksuton peruminen on mahdollista lääkärin todistuksella.

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 


Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 5.8.2019 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2020 - 31.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 11011021

  KESÄ: Herlokki Solmusen mysteeriklubi - monitaiteinen työpaja 7–12-V. C

  Kurssimaksu: 66,00 €
  Opettaja: Riitta Pirttisalo-Pirinen
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2 B , 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 21.6.2021 - 24.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.2.2021 12.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 15010621

  KESÄ: SOVELTAVA: Musakaruselli 2–6-v.

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Karoliina Lehtinen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 3,00    Kevätlukukausi: 19.6.2021 - 19.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 15010721

  KESÄ: SOVELTAVA: Musakaruselli 7–12-v.

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Karoliina Lehtinen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 12.6.2021 - 12.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 17511921

  Yksisarviskuppikakut ja velhottaren mokkapalat

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Maiju Karhula
  Paikka: Nepenmäen koulu, D3308 kotitalouslk., Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 22.5.2021 - 22.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 9.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 21510921

  KESÄ: Etäkurssi:Unisieppari

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Parikka Katri
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 26.5.2021 - 27.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28515621

  KESÄ: Etäkurssi: Draamakirjoittamisen kesäseikkailu TPO UUTUUS!

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Pirkko Kurikka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 11.6.2021 - 13.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 28560221

  KESÄ: Etäkurssi: Viikonloppu pienten kertomusten klubilla

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Lea Tajakka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 5.6.2021 - 6.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 31060821

  KESÄ: Etäkurssi: Laulunopetus karaokelaulajille

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja: Anne Härkönen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 8.5.2021 - 12.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 52579921

  KESÄ: Lyhytkurssi: Vuodenajat ja harrastukset venäjäksi

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja: Antonina Mustonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 18.5.2021 - 20.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 60016221

  KESÄ: Turkis- ja nahkatöitä käsin ommellen UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Asta Simonen
  Paikka: Opistotalo, piha, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 24.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2020 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61016321

  KESÄ: Punotaan risusta puutarhaan UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Mirja Parviainen
  Paikka: Opistotalo, piha, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 11.6.2021 - 12.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2021 9.30
  Paikkoja: 11
  kurssilla on tilaa
 • 61080621

  KESÄ: Pihakoriste UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tuija Laatikainen
  Paikka: Outokummun palvelutalo, piha, Louhelankatu 17, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 12.6.2021 - 13.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 65018421

  KESÄ: Moottorisahan käyttö ja huolto A

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Alpo Leinonen
  Paikka: Puuverstas, piha, Raatekankaantie 14, 80100 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 24.5.2021 - 24.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.4.2021 14.45
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 65018621

  KESÄ: Raivaussahan käyttö ja huolto A

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Alpo Leinonen
  Paikka: Puuverstas, piha, Raatekankaantie 14, 80100 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 25.5.2021 - 25.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.4.2021 14.45
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 73511721

  KESÄ: Rohdoksia luonnosta

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Opistotalo, piha, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 1.6.2021 - 22.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 73511821 Tämä kurssi on peruttu

  KESÄ: Pihaniityn perustaminen ja hoito UUTUUS

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Yrjö Vähäkallio
  Paikka: Papinkatu 3
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 20.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 74512121

  KESÄ: Sientenkasvatus kotikonstein

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja: Topi Linjama
  Paikka: Opistotalo, lk 401, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 4.6.2021 - 5.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.4.2021 9.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 74533021

  KESÄ: Kantarellikoira A

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja: Susanna Lappalainen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, piha, Patteristontie 12 e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 18.5.2021 - 15.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 21.4.2021 9.00
  Paikkoja: 7
  kurssilla on tilaa
 • 74564221

  KESÄ: Etäkurssi: Oman koiran kotihieronta ja lihashuolto

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Heli Kapanen-Lappalainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 1.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 82010921

  KESÄ: Ilosaari maalla ja vedessä*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Ilosaaren uimaranta, Siltakatu 1, 80100 Joensuu
  Kevätlukukausi: 5.8.2021 - 30.8.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 83096821

  KESÄ: Etäkurssi: LIIT

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,96    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 83518621 Tämä kurssi on peruttu

  KESÄ: Ulkotreeni B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Minna Tornberg
  Paikka: Utran koulun piha-alue
  Kevätlukukausi: 20.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 16.00
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa
 • 83519421

  KESÄ: Toiminnallinen ulkotreeni B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Karhunmäen koulun piha ja ulkokuntoilualue
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 10.5.2021 - 14.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 16.00
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa
 • 83560721

  KESÄ: Toiminnallinen ulkotreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tiina Dahl
  Paikka: Kontioniemen lähiliikuntapaikka
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 11.5.2021 - 15.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 16.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 83560921

  KESÄ: Porrastreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Katriina Hankilanoja
  Paikka: Lehmon urheilukeskus, Urheilukentäntie 10, 80710 Kontiolahti
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 12.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 16.00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 83597821

  KESÄ: Etäkurssi: Kuntotreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 84510521

  KESÄ: Juoksustartti - Innostu juoksusta!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Opistotalo, piha, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 12.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.4.2021 16.00
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa
 • 87064221

  KESÄ: FasciaMethod

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tiina Dahl
  Paikka: Riihitie 23 b
  Tunteja: 6,65    Kevätlukukausi: 20.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.4.2021 9.00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 89510721

  KESÄ: Etäkurssi: Solo Lavatanssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89584821

  KESÄ: Etäkurssi: Solo Latin

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 21
  kurssilla on tilaa