Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Kurssit kokoontuvat normaalisti lähiopetuksena terveysturvallisuusohjeet huomioiden. 

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00
kansalaisopisto@joensuu.fi

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Lukuvuosi 2022-2023

 • Opinto-opas on jaettu koteihin ke 3.8.2022. Jakelupisteissä jakelu on päättynyt ja oppaita tällä hetkellä saatavissa opistotalolta ja kirjastoista.
 • Ilmoittautuminen on alkanut ma 8.8.2022 klo 9.30 verkossa, puhelimitse ja Opistotalolla, ja on käynnissä jatkuvasti.


Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2022-2023

Taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2022-2023 kurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut 2.5.2022. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 1.8. alkaen.

Kuvataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat: p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat verkosta ja asiakaspalvelunumerosta.

Perhesirkuksen ilmoittautuminen aukeaa ma 8.8 klo 9.30.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen tai kurssin siirtäminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen tai alkamisaikaa joudutaan muuttamaan. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

✓ Tule kokoontumiskerralle vain terveenä.
✓ Pidä riittävä turvaväli toisiin osallistujiin.
✓ Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä.
✓ Puhdista yhteiset opetusvälineet opetuskerran jälkeen. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusvälineitä.
✓ Ota liikunnan kurssille oma matto mukaan.
✓ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus.
✓ Kasvomaskisuositus on voimassa paikallisten kasvomaskisuositusten mukaisesti. Joensuun kaupunki luopui kasvomaskisuosituksesta 22.4.2022.

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja kansalaisopistolle suunnattuja ohjeistuksia turvalliseen toimintaan liittyen.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme  yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan  varasijalta.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Maksaessasi laskun Carelicumin asiakaspalvelupisteelle, tarvitset mukaasi paperisen laskun.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

 • Työttömyysalennus: 20 € alennus / 2 kurssimaksusta lukukaudesta. Alennuksen voi käyttää omaan tai alaikäisen huollettavan kurssiin. Työttömyys todistetaan KELAn tai työttömyyskassan maksutositteella tai työvoimapoliittisella lausunnolla. 
 • Sotaveteraanialennus: Sotaveteraaneilta ei peritä kurssimaksua.
 • Opintosetelietuus: OPSET-kursseissa on valmiiksi 5-10 € alennettu hinta. Opetushallituksen myöntämä opintosetelituki on huomioitu valikoiduilla eläkeläisille, senioreille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille suunnatuilla kursseilla. OPSET-alennusta ei tarvitse pyytää erikseen.
 • Vammaisliikuntakortti: 10 € alennus / 1 liikuntakurssin maksusta lukukaudessa. Kortinhaltija on oikeutettu alennukseen yhdestä liikunnan kurssin maksusta syksyllä ja yhdestä keväällä.
 • Kapausalennus: 50 % liikunta- ja tanssikurssien hinnasta Joensuun kaupungin työntekijöille. Ajankohtaiset henkilöstöetuudet Joensuun kaupungin Intranetistä.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 10.12.2021 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 1125022

  Luento: Syksyä Venetsiassa ja Sisiliassa

  Opettaja: Hindikka Tuire ja Kurikka Pirkko
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 2,66    Syyslukukausi: 7.11.2022 - 7.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 1125422

  Luento: Karjalan Kaalet - hiljainen osa itäsuomalaisuutta

  Opettaja: Kai Åberg
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Syyslukukausi: 11.11.2022 - 11.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 50
  kurssilla on tilaa
 • 1125622

  Luento: Eteläisen Intian elämänmeno ja teatteritraditiot

  Opettaja: Hindikka Tuire ja Kurikka Pirkko
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 2,66    Syyslukukausi: 14.11.2022 - 14.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 1125822

  Luento: Sikkim, helmi Himalajalla

  Opettaja: Hindikka Tuire ja Kurikka Pirkko
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2b, 80100 Joensuu
  Tunteja: 2,66    Syyslukukausi: 21.11.2022 - 21.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 1125823

  Etäluento: Kuluttajansuojan ABC

  Opettaja: lakimies Kristel Pynnönen
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Syyslukukausi: 26.10.2022 - 26.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 100
  kurssilla on tilaa
 • 1125824

  Etäluento: Suoramarkkinointi – mitä se on ja miten siitä pääsee eron?

  Opettaja: lakimies Emmi Meriranta
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Syyslukukausi: 2.11.2022 - 2.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 100
  kurssilla on tilaa
 • 17512022

  Turkish cuisine– lapsi ja vanhempi yhdessä

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Ceyda Hosgor
  Paikka: Pielisjoen koulu, kotitalouslk. B316, Sirkkalantie 12, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 8.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 7
  kurssilla on tilaa
 • 18010222

  Perhepuuhaa

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: eri opettajia Useita
  Paikka: Nepenmäen koulu, useita eri tiloja, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 9,32    Syyslukukausi: 28.10.2022 - 2.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 18010722

  Ensimmäinen pelini - ideasta demoksi B

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Julius Jämsen
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 18010822

  Lasten taideviikonloppu 7-12v

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Pia Sinkkonen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 1, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 26.11.2022 - 27.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 18011322

  Ensimmäinen pelini - ideasta demoksi jatko

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Julius Jämsen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 28.9.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 20560222

  Keramiikan joulupaja

  Kurssimaksu: 49,00 €
  Opettaja: Jaana Tolonen
  Paikka: Kirjasto- ja vapaa-aikatalo, halli, Puutarhatie 5, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 12.11.2022 - 26.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 26011322

  Esiintyjän aarrearkku - Varmuutta esiintymiseen B

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Tarja Jänis
  Paikka: Opistotalo, lk 401, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 10.11.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28513222

  Oman elämän äärellä

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Vuokko Sajaniemi
  Paikka: Opistotalo, lk 405, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 3.12.2022 - 4.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 34012022

  Yläsävellaulun lumoissa

  Kurssimaksu: 38,00 €
  Opettaja: Eero Peltonen
  Paikka: Kahilan talo, opetustila, Kauppakatu 11, 80100 Joensuu
  Tunteja: 15,00    Syyslukukausi: 14.10.2022 - 16.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 40010422

  Päiväkurssi: Tietotekniikkaa edistyneille jatkokurssi OPSET

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 21,00    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 41010222

  Viikonloppukurssi: Digikuvauksen peruskurssi B

  Kurssimaksu: 51,00 €
  Opettaja: Auvo Ryynänen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Syyslukukausi: 12.11.2022 - 27.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 41010522

  Videoeditoinnin kurssi

  Kurssimaksu: 46,00 €
  Opettaja: Jonna Tahvanainen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 3.11.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 41610222

  Päiväkurssi: iPhone älypuhelin tutuksi OPSET

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 42010222

  Päiväkurssi: Turvallisesti netissä OPSET

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Mirja Parviainen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 14.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 51011922

  Etäkurssi: Suulliset: Helpohkoa englantia keskustellen - Easy Talk!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Anne-Marita Järviluoto
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 29.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 54010822

  Unkarin alkeiskurssi - Jó napot UUTUUS!

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Anna-Mari Happonen
  Paikka: Opistotalo, lk 400, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 13.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 60011922

  Kankaasta kalastajahatuksi UUTUUS

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Suvi Ristolainen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 109 tekstiililk, Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 26.10.2022 - 29.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60012122

  Villasta viis – vai sittenkin kuus? UUTUUS!

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Piija Silvennoinen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 109 tekstiililk, Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 28.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60012422

  Etupistokirjonta UUTUUS

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Nele Nuutinen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 109 tekstiililk, Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 9.11.2022 - 30.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60021622

  Kauden kivat käsityöt UUTUUS!

  Kurssimaksu: 38,00 €
  Opettaja: Piija Silvennoinen
  Paikka: Pyhäselän lukio, työpaja, Opettajantie 3b, 82200 Hammaslahti
  Tunteja: 15,00    Syyslukukausi: 1.11.2022 - 29.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60061522

  Joulupaja OPSET

  Kurssimaksu: 48,00 €
  Opettaja: Anne Soininen
  Paikka: Taitola, kudontasali, Vaskelantie 2, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 21,00    Syyslukukausi: 11.10.2022 - 29.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 60062122

  Mieli tekoja

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Piija Silvennoinen
  Paikka: Kunnaspirtti, alaluokka, Kunnaspirtintie 2, 80510 Onttola
  Tunteja: 16,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 19.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60071422

  Onnenlintu-veistos UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Miia Jääskeläinen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, yläkoulu lk 1084, Laavupolku 2, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 2.11.2022 - 23.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 61011022

  Taianomaiset Mandalat

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Olga Puustinen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 111 kuvataidelk, Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 26.10.2022 - 16.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 61080722

  Saippua-lauantai

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Soili Kurikka-Mononen
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Tunteja: 7,00    Syyslukukausi: 29.10.2022 - 29.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 70016122

  Etäkurssi: Kotihieronta

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 4.11.2022 - 9.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 70070522

  Tutustu TRE- stressinpoistoliikkeisiin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Petra Voutilainen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 5,66    Syyslukukausi: 15.10.2022 - 15.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 70090522

  Tutustu TRE- stressinpoistoliikkeisiin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Alli Mattila
  Paikka: Polvijärven koulukeskus A-talo, sali, Polvijärventie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 5,66    Syyslukukausi: 15.10.2022 - 15.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 71013222

  Vegaanista kauneutta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 28.10.2022 - 29.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 71013322

  Rohdoskasvit ja niiden turvallinen käyttö

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 1.11.2022 - 15.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 72211422

  VHH ja keto leivonnassa

  Kurssimaksu: 48,00 €
  Opettaja: Hanna Suhonen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 103 kotitalouslk., Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 26.11.2022 - 26.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72411822

  Pihvit ja leikkeet

  Kurssimaksu: 47,00 €
  Opettaja: Mika Pajulahti
  Paikka: Pielisjoen koulu, kotitalouslk. B316, Sirkkalantie 12, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 11.11.2022 - 12.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 73511122 Uusi kurssi!

  Pihasuunnittelu B

  Kurssimaksu: 61,00 €
  Opettaja: Juha Forsblom
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Syyslukukausi: 5.11.2022 - 5.11.2022
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 21.1.2023 - 18.2.2023
  Ilmoittautuminen alkaa: 29.9.2022 11.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 74513222

  Tähtitiedettä aloittaville

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Jani Silvennoinen
  Paikka: Opistotalo, lk 400, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 19,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 16.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 75011122

  Löydä sisustuksesi punainen lanka UUTUUS!

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Annu Tajakka
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 21.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 83012422

  Lantionpohja kuntoon

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 6,65    Syyslukukausi: 14.10.2022 - 18.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.9.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83510422S

  Etäkurssi: Treeni syksy UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 4.11.2022 - 9.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 83519422S

  Kahvakuula E syksy

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Penttilän päiväkoti, sali, Vehkakuja 4 , 80220 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 12.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 83598022

  Kahvakuula

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Sirpa Romppanen
  Paikka: Polvijärven vapaa-aikatalo Vapari, lohko 1, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 7,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.9.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 84512222

  Naisten sähly

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Kimmo Hyppönen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,94    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 85515022S

  Miesten kehonhuolto syksy

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Penttilän päiväkoti, sali, Vehkakuja 4 , 80220 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 12.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 13
  kurssilla on tilaa
 • 87012222

  Keppitreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Outi Krohns
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87061022S

  Etäkurssi: Kehonhuolto syksy

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö, Zoom
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 3.11.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 88012222

  Yinjooga ja äänimaljarentoutus

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Minna Kummunmäki
  Paikka: Jukolan päiväkoti, Jukolankatu 1, 80160 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 1.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 20.9.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 88016622

  Muistijooga UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Maarit Tuomikko
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali, Uimarintie 1 , 80110 Joensuu
  Tunteja: 9,96    Syyslukukausi: 28.10.2022 - 9.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 88076022

  Yinjooga A

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Eija Pakarinen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 19,92    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 28.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89017022

  Lavis®

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anu Hartikainen
  Paikka: Karhunmäen koulu, liikuntasali, Karhunkaari 28, 80230 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 29.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 20.9.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89912022

  Liikuntalauantai: Senioripäivä*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,32    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 95210222

  Keskustellaan kuolemasta – käytännön järjestelyt läheisen kuoltua

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Pertti Savelius
  Paikka: Opistotalo, lk 405, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 24.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa