Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
P. 013 337 5929

Asiakaspalvelu kesätauolla 1.6-2.8.2020. Palvelemme jälleen ma 3.8 klo 9.30 alkaen.

 

Lukuvuosi 2020-2021

Syksyn opinto-opas jaetaan koteihin 5.-6.8.

Ilmoittautuminen alkaa to 13.8. klo 9.30 puhelimitse ja näillä sivuilla.

 

COVID-19 info

Seuraamme koronatilannetta

Joensuun seudun kansalaisopisto noudattaa toiminnassaan valtioneuvoston voimassa olevia ohjeita. Huolehdithan omalta osaltasi koronaviruksen leviämistä ehkäisevistä toimista: 

◆ Jätä kurssikerta väliin, jos sinulla on flunssan oireita
◆ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta
◆ Yski / aivasta hihaan tai nenäliinaan
◆ Pidä mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrin turvaväli opetustilanteessa
◆ Vältä ruuhkaa esim. poistuessasi luokasta
◆  Käytä mahdollisuuksien mukaan omia välineitä (esim. jumppamatto, kahvakuula) 

Lisätietoja koronatilanteesta saat netistä mm. sivuilta valtioneuvosto.fi ja thl.fi

 

Taiteen perusopetus 2020-2021

Kuvataiteen perusopetus

 • Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 4.-29.5., syksyllä 3.8. alkaen
  puhelimitse 050 408 7936 / Pekkalan toimisto
  ma–to klo 9–16, pe klo 9–14

 • Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus

 • Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 18.-29.5., syksyllä 3.8. alkaen
  verkossa ja puhelimitse 050 408 7936 / Pekkalan toimisto
  ma–to klo 9–16, pe klo 9–14

 • Lisätietoja ryhmistä: Hannele Autti p. 050 461 2312


 • Kansalaisopiston kevätlukukausi päättyi tiistaina 17.3.

  Suomen hallituksen päätöksen mukaisesti myös Joensuun seudun kansalaisopiston opetus päättyy kevätlukukauden osalta koronaviruspandemian vuoksi. Kurssit eivät kokoonnu tiistaista 17.3. alkaen. Myös kaikki kansalaisopiston kevään tapahtumat on peruttu.

  Tiedote kurssimaksujen palautuksista:
  www.joensuu.fi/-/tiedote-joensuun-seudun-kansalaisopiston-kurssimaksujen-palautuksista

  Kiitämme lämpimästi kuluneesta juhlalukuvuodesta kaikkia opiskelijoitamme ja opettajiamme! Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!


  OHJEET

  Testaa ilmoittautumista

  Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

  Kurssien etsiminen

  Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

  Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

  Kurssien tasoluokitus

  Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
  Tieto- ja viestintätekniikka
  Kielet
  Liikunta ja tanssi

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden.

  Laskutus

  Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

  Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

  Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

  Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

  Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum liikuntasetelit, Smartum Visa-kortti, Ticket Duo -kortti, Ticket Virike / Mind & Body -kortti sekä E-Passi Sportti & Kulttuuri.
  Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

  Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

  Alennukset

  Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

  Ilmoittautuminen verkossa

  Valitse näiltä sivuilta kurssit, joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

  Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

  Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

  Saati sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

  Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

  Perumisehdot

  Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

  Perumisehdot

  ◆ Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

  ◆ Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

  ◆ Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

  ◆ Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa

  Rekisteriseloste

  Kansalaisopiston rekisteriseloste (pdf)
   

  Yhteystiedot

  Joensuun seudun kansalaisopisto
  Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

  Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
  www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

   

  Ajankohtaista

  • 10011

   Testi-ilmoittautuminen

   Opettaja: Opettaja avoin
   Paikka: Verkko
   Osoite: , ,
   Syyslukukausi: 5.8.2019 - 31.12.2020
   Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9:00:00
   Paikkoja: 500
   kurssilla on tilaa