null

Jyvälän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English
 1. Tutustu opiston opetusohjelmaan opiston Internet-sivuilla (www.jyvala.fi/kurssit) tai kotiin jaetusta kurssiesitteestä. Niistä löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot.
   
 2. Musiikin yksilöopetuksiin ilmoittautuminen: valitse ja varaa ensin sopiva opetusaika kalenterista. Linkki kalenteriin löytyy kurssien Lisätietoa-osiosta. Ilmoittaudu sitten kurssille Hellewissä.

 3. Jos valitsemasi kurssi on jo ehtinyt täyttyä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, sillä kurssille voi tulla peruutuksia. Opisto myös usein tarjoaa toisen samansisältöisen kurssin, jos varasijalle jääneitä on riittävästi.
   
 4. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje ja lasku postitse tai sähköpostiin.
  Kurssikirjeessä on lisätietoja kurssista, kurssipaikasta sekä mahdollisesti tarvittavista materiaaleista tai varusteista. Jos haluat maksaa kurssimaksun osissa, ota yhteyttä Jyvälän toimistoon (p. 014 217 202).
   
 5. Ilmoittautuminen on sitova, joten peruutuksista veloitamme 7 euron peruutusmaksun sekä jo alkaneelta kurssilta pidetyt kurssikerrat.
  Jos perumisen syynä ovat terveydelliset syyt, kurssi- ja peruutusmaksuja ei tarvitse maksaa.

 6. Kulttuuri- ja liikuntaeduilla (Smartum, Virikesetelit, ePassi) voi maksaa ryhmäopetuksena toteutettavien liikunta-, musiikki- ja kädentaitokurssien kurssimaksuja.
  Jos maksat paperisilla seteleillä (Smartum, Virikesetelit), toimitathan setelit ilmoittautumisen jälkeen opiston toimistoon. Smartum, ePassi ja Edenred toimivat myös mobiilimaksuina (lataa sovellus, valitse maksunsaajaksi Jyvälän kansalaisopisto ja haluamasi summa). EPassilla kurssimaksun voi maksaa myös verkkomaksuna ePassin sivuilla. Maksun ePassilla ja Smartumilla voi tehdä myös ilmoittautumisen yhteydessä niillä kursseilla, joilla kulttuuri- ja liikuntaedun käyttäminen on mahdollista.

  Tervetuloa mukaan Jyvälän kursseille!