null

Jyvälän kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English
 1. Tutustu opiston opetusohjelmaan opiston Internet-sivuilla (www.jyvala.fi) tai kotiin jaetusta kurssiesitteestä. Niistä löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot.
   
 2. Musiikin yksilöopetuksiin ilmoittautuminen: valitse ja varaa ensin sopiva opetusaika kalenterista. Linkki kalenteriin löytyy kurssien Lisätietoa-osiosta. Ilmoittaudu sitten kurssille Hellewissä.

 3. Jos valitsemasi kurssi on jo ehtinyt täyttyä, kannattaa ilmoittautua varasijalle, sillä kurssille voi tulla peruutuksia. Opisto myös usein tarjoaa toisen samansisältöisen kurssin, jos varasijalle jääneitä on riittävästi.
   
 4. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje ja lasku postitse tai sähköpostiin.
  Kurssikirjeessä on lisätietoja kurssista, kurssipaikasta sekä mahdollisesti tarvittavista materiaaleista tai varusteista. Jos haluat maksaa kurssimaksun osissa, ota yhteyttä Jyvälän toimistoon (p. 014 217 202).
   
 5. Opisto myöntää yhden 50 % alennuksen / lukukausi kurssimaksusta
  1. työttömille
  2. maahanmuuttajille
  3. vähän koulutetuille aikuisille (vain perus- tai kansakoulu)
  4. henkilöille, jotka kokevat oppimisen vaikeaksi
  5. alle 60 v eläkeläisille

 6. Alennuksen saadaksesi ota yhteyttä opiston toimistoon (p. 014-217 202). Jos olet työtön, käy toimistossa (Palokunnankatu 16) näyttämässä dokumentti työttömyydestäsi noin viikon sisällä ilmoittautumisesta..
   
 7. Ilmoittautuminen on sitova, joten peruutuksista veloitamme 7 euron peruutusmaksun sekä jo alkaneelta kurssilta pidetyt kurssikerrat.
  Jos perumisen syynä on terveydelliset syyt, kurssi- ja peruutusmaksuja ei tarvitse maksaa.

 8. Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky, Virikesetelit, ePassi, Eazybreak) voi maksaa ryhmäopetuksena toteutettavien liikunta-, musiikki- ja kädentaitokurssien kurssimaksuja.
  Jos maksat paperisilla seteleillä (Smartum, Tyky, Virikesetelit), toimitathan setelit ilmoittautumisen jälkeen opiston toimistoon. Smartum, Tyky-online, ePassi, Edenred ja Eazybreak toimivat mobiilimaksuina (lataa sovellus, valitse maksunsaajaksi Jyvälän kansalaisopisto ja haluamasi summa).

  Tervetuloa mukaan Jyvälän kursseille!