null

Karkkilan työväenopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa mukaan Karkkilan työväenopiston toimintaan!

Ilmoittautuminen kursseille:

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, ellei kurssitietoihin ole merkitty muuta. Kursseille voi ilmoittautua myös kesken opetuskauden, jos ryhmissä on tilaa.

Voit ilmoittautua:
- tällä sivustolla
- opiston toimistoon (044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi)

Kurssipaikan voi peruuttaa maksutta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos peruutusta ei tehdä ajoissa, veloitetaan täysi kurssimaksu. Kurssin voi keskeyttää terveydellisistä syistä, jolloin kurssimaksusta on mahdollista saada hyvitystä. Ole tällöin toimistoon yhteydessä aina mahdollisimman hyvissä ajoin.

Työväenopiston kurssimaksun maksaminen:

Kurssimaksusta lähetetään lasku kotiin. Kurssin voi maksaa myös opiston toimistoon käteisellä, pankkikortilla, MobilePaylla sekä erilaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai niiden mobiilisovelluksilla (ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred). Olethan silloin heti ilmoittautumisen jälkeen ja viimeistään opetuksen alettua yhteydessä toimistoon, jotta laskua ei lähetetä turhaan. Ilmaiset kurssit on merkitty ohjelmaan erikseen.

Kaikukortilla voi osallistua ilmaiseksi, jos vapaita kaikukorttipaikkoja on jäljellä. Kurssille ilmoittaudutaan kuitenkin normaalisti ja Kaikukortin numero ilmoitetaan toimistoon. 

Lue lisää ilmoittautumisesta, kurssipaikan peruuttamisesta, maksamisesta sekä muista toimintasäännöistä työväenopiston nettisivuilta tästä linkistä.

Työväenopiston yhteystiedot:

Karkkilan työväenopisto, PL 50, 03601 Karkkila
Toimisto: 044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi

Työväenopiston toimisto sijaitsee opistotalossa 2. kerroksessa osoitteessa Anttilankatu 8, 03600 Karkkila. Opiston toimistossa työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 9 – 15. Lisäksi opetuskausien aikana toimistossa on iltapäivystys torstaisin klo 15.30 – 17.30.

karkkila.fi       Facebook         Instagram      Blogi      YouTube

Tietosuoja Karkkilan työväenopistossa

HelleWin saavutettavuusseloste