null

Kauniaisten kansalaisopisto / Grankulla medborgarinstitut

Languages Search
Suomeksi På svenska

110327K23 Maalauksen viikonloppukurssi

4.2. | 18.2. | 4.3. Pidätkö maalaamisesta ja olet aina halunnut kokeilla, mutta ei ole ollut aikaa. Tämä 3 lauantain kurssi on sinua varten. Kurssin aikana saat tietää kiinnostaako maalaaminen. Maalaat teoksia kotisi sisutukseen tai lahjaksi. Jos haluat tehdä pari kivaa teosta, tule maalaamaan taiteilijan johdolla. Kannustavaa ja innostavaa opetusta. Kurssi sopii aloittelijoille sekä taiteen harrastajille. Hyvinvointia taiteesta. Toteuta haaveesi maalaamisesta. Aiheet opettajan antamia tai omista digitaalisista tai paperivalokuvista lähteäviä. Opettaja on Taidemaalariliiton ja Espoon taiteilijaseurojen jäsen. https://www.taideruoho.fi.

Alkuun pääset niillä välineillä mitä sinulla on: paperi, lyijykynä ja vesivärit. Muut mahdolliset tarvikkeet: akvarellipaperi (puuvilla, esim. Arches, W&N, 250-300 g) akvarellivärit muutamia siveltimiä vesikuppi maalarinteippiä muovinen alusta talouspaperia lyijykynä, pyyhekumi ja teroitin Jos mieluummin maalaat öljyväreillä, myös niiden käyttö tällä kurssilla on mahdollista.

Teacher: Svetlana Ruoho, kuvataiteilija

Number of places: Maximum number of course participants 10, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Petra - Taideluokka, Konstklassen, Pohjoinen Suotie 5 A, 02700 Kauniainen

Language: Finnish

Date and time: Sa: 10.15 - 12.30

Spring term: 4.2.2023 - 4.3.2023

Price: 37,00 €

Registration begins: 14.11.2022 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list