null

Kemijärven kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

 TERVETULOA OPISKELEMAAN! 

Ilmoittautuminen

  1. Ennen ilmoittautumista tutustu kurssin sisältöön lisätiedot kohdasta. 
  2. Valitse kurssit, joille haluat ilmoittautua. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi kurssit ostoskoriin, siirry vasta sen jälkeen täyttämään yhteystietosi huolellisesti. Laskutustiedot tulee täyttää, jos maksajana on joku muu  (esim. huoltaja, työnantaja).  Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.
  3. Ilmoittautumisen jälkeen saat lopuksi vahvistuksen sähköpostiisi. Jos kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua varalle.
  4. Kurssimaksun maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista vain joillakin kursseilla.  Mikäli kurssi ei käynnisty, opisto palauttaa verkkopankissa maksetun kurssimaksun. 

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikkiin kursseihin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Kurssit alkavat vain, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Maksullisille kursseillemme ei ole ilmaisia tutustumiskertoja.

Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimen vastaajaan jätetyllä viestillä.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos joudut perumaan osallistumisesi, siitä on ilmoitettava viimeistään kurssin viimeisenä ilmoittautumispäivänä opiston toimistoon puhelimitse 040 845 4166 tai sähköpostitse kansalaisopisto@kemijarvi.fi. Kurssipaikan peruminen opettajalle ei riitä. Mikäli kurssia ei ole peruttu määräaikoihin mennessä, kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta.

Kurssin keskeyttäminen, kurssille tulematta jättäminen tai poissaolo kurssilta ei alenna kurssimaksua.

Mikäli olet ilmoittautunut koko lukuvuoden kestävälle kurssille, etkä jatka keväällä, tulee sinun perua ilmoittautumisesi toimistolle marraskuun loppuun mennessä.

Alennukset 
Jos olet oikeutettu kurssimaksualennuksiin, älä maksa ilmoittautuessasi!

Työttömyysalennus 

Kurssin alkaessa Kelan työmarkkinatuella tai peruspäivärahalla olevat työttömät sekä kotihoidontuella olevat henkilöt voivat saada 50% alennuksen esittämällä viimeisimmän maksuilmoituksen toimistolle. 

Perhealennus
Mikäli samasta taloudesta osallistuu useampia samalle kurssille, yhdeltä peritään täysi kurssimaksu ja muut saavat 50% alennuksen, mikäli osallistujat ovat alle 18-vuotiaita.

Opintosetelialennuksen kohderyhmät:
- Eläkeläiset alle 63-vuotiaat
- Seniorit
- Työttömät (liiton päivärahalla olevat tai työttömyyskassan jäsenet)
- Alhaisen pohjakoulutuksen omaavat (ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta)
- Maahanmuuttajat 

Opintosetelialennusta voit hakea syyslukukaudella ilmoittautumisen yhteydessä vain yhteen syksyllä alkavaan kurssiin.  Oikeus avustukseen ja alennuksiin on todistettava pyydettäessä toimistolle. Opintoseteliavustus on henkilökohtainen ja sitä ei myönnetä viikonloppukursseille.

Hyvinvointiedut
Voit maksaa kurssin halutessasi hyvinvointieduilla Smartum, ePassi tai Edenred. 

Kurssilaskun saatuasi ilmoita toimistolle, mikäli haluat maksaa laskun sovelluksen kautta. Jos maksu ei onnistu ePassilla verkossa, voimme tehdä veloituksen puhelinnumeron kautta. Lisätietoja toimistolta. p. 040 8454166.

Tiedottaminen
Tiedotamme tekstiviestillä opiskelijoita kurssimuutoksista. Kurssin alkamisesta emme tiedota erikseen Ilmoitamme uusista kursseista Koti-Lappi-lehden muistilistalla.  Toimistolta voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoja.

Kemijärven kansalaisopisto noudattaa EU:n Tietosuoja-asetusta.