null

Kemijärven kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA OPISKELEMAAN! Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa pääsääntöisesti 23.8.2022.

Kursseille voi ilmoittautua myös soittamalla tai käymällä toimistossa aukioloaikoina. Toimiston aukioloajat ma-to klo 9.00-11.00, 13.00-15.00. Perjantaisin ei asiakaspalvelua. Toimisto p. 040 845 4166.

Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimen vastaajaan jätetyllä viestillä.

Kaikkiin kursseihin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Katso kurssikohtainen viimeinen ilmoittautumispäivä. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit alkavat vain, jos ennakkoilmoittautuneita on riittävästi.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos joudut perumaan osallistumisesi, siitä on ilmoitettava opiston toimistoon puhelimitse  040 845 4166 tai sähköpostitse kansalaisopisto@kemijarvi.fi  viimeistään kurssin viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Kurssipaikan peruminen opettajalle ei riitä. Mikäli kurssia ei ole peruttu määräaikoihin mennessä, kurssipaikoista veloitetaan koko kurssin hinta.

Kurssin keskeyttäminen, kurssille tulematta jättäminen tai poissaolo kurssilta ei alenna kurssimaksua.

Mikäli olet ilmoittautunut koko lukuvuoden kestävälle kurssille, etkä jatka keväällä, tulee sinun perua ilmoittautumisesi toimistolle 28.11.2022 mennessä.

Ilmoittautumisohjeet

  1. Valitse kurssit, joille haluat ilmoittautua. Klikkaa Kurssit-kuvaketta ja valitse osasto. Kursseja voi selata pääluokan ja aineryhmän mukaan. Kursseja voi hakea myös oikean yläkulman hakutoiminnolla. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi kurssit ostoskoriin, siirry vasta sen jälkeen täyttämään yhteystietosi huolellisesti.

  2. Laskutustiedot tulee täyttää, jos maksajana on muu kuin itse opiskelija (esim. huoltaja, työnantaja). Jos kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua varapaikalle.

  3. Joillakin kursseilla voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisen päätteeksi verkkopankissa tai hyvinvointieduilla (Smartum, ePassi ja Edenred). Mikäli ennakkomaksaminen ei ole mahdollista, laskutustavat ovat maksulinkki sähköpostiin, e-lasku tai paperinen lasku.

  4. Voit hakea opintoseteliavustusta ainoastaan ilmoittautumisen yhteydessä vain yhteen syksyllä alkavaan kurssiin. Opintoseteliavustus on 10 €/hlö ja se on henkilökohtainen. Avustuksia ei myönnetä viikonloppukurssille. Kurssia ei voi maksaa ennakkoon vaan ainoastaan laskutuksen kautta. Opisto myöntää avustuksia niin kauan, kuin määrärahaa on käytettävissä. Oikeus avustukseen on todistettava pyydettäessä toimistolle.

  5. Tarkista tiedot ja lähetä ilmoittautumisesi. Saat lopuksi vahvistuksen sähköpostiisi. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa, mille kursseille olet ilmoittautunut.

  6.  Kurssin alkamisesta ei tiedoteta erikseen. Opistolta otetaan yhteyttä mikäli kurssi peruuntuu tai jos pääset kurssille varasijalta. Toimistolta voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoja.

Mikäli kurssi ei käynnisty, opisto palauttaa verkkopankissa maksetun kurssimaksun. Smartum-saldolla tai ePassilla suoritettua maksua ei voi palauttaa, mutta sen voi siirtää toiseen kurssiin.