Kotkan opisto

Kielet Haku

Ilmoittaudu opiston kursseille ennakkoon alla mainitulla tavalla! Ilmoittautuminen opintoryhmään on sitova. Opettajat eivät ota vastaan ilmoittautumisia. Emme lähetä ilmoittautuneille erillistä kutsua. Otamme yhteyttä ainoastaan silloin, kun joudumme perumaan kurssin tai pääset varasijalta varsinaiselle opiskelupaikalle.

Internet-ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 kursseille alkaa 13.08.2018 klo 18.00.

Puhelimitse ja toimistossa 20.8 klo 10.00 alkaen.

Opintokeskus Karhu, Ratakatu 14, puh. 05 234 4553

 

Kokoa ostoskoriin vain yhden ilmoittautujan kurssit samalla kerralla.

Valmistaudu puhelinilmoittautumiseen seuraavasti: valitse kaikki haluamasi kurssit ennalta ja kerro soittaessasi kurssin numero ja nimi.

Sinulta kysytään myös: nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus ja koulutustiedot. 
Jos ilmoitat jonkun toisen henkilön kurssille, tulee sinulla olla vastaavat tiedot.

Pankkitilimme on Nordea FI61 1069 3000 2091 06

OPINTOMAKSU

Opintomaksu tulee maksaa 14 päivän kuluessa kurssin alkamisesta tai ilmoittautumispäivästä jos kurssi on jo käynnistynyt aiemmin. Voit myös sopia toimiston kanssa opintomaksun maksamisesta useammassa erässä tai muun eräpäivän. Emme lähetä erillistä laskua. Käytä viitenumeroa, jonka saat ilmoittautumisen yhteydessä.

PERUMINEN

Osallistuminen on sitova, mikäli et peru osallistumistasi viittä (5) pankkipäivää ennen opintoryhmän alkua. Mikäli perut myöhemmin, jo maksettua opintomaksua ei palauteta ja maksamatta oleva opintomaksu peritään kokonaan. Perumisen voi tehdä vain puhelimitse toimistoon puh. 052 344 553. Jos kurssi on maksettu liikunta- ja kulttuuriedulla, emme palauta maksua.