null

Kouvolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

KORONASTA JOHTUEN KURSSIEN MAX MÄÄRÄT PIENENNETTY!

Kansalaisopiston syyslukukausi alkaa lähiopetuksena. Ryhmäkokoja on pienennetty, jotta voidaan taata terveysturvallinen osallistuminen kaikille. Vaikka näyttää siltä, että kurssi on täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijoille. Varasijojen perusteella voidaan muodostaa rinnakkaisryhmiä tai nostaa varasijoilta osallistujia kurssille, jos koronatilanne sen sallii. Opistolla on vahva maskisuositus. Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta. 
Tulethan kurssille vain terveenä. 

Tietotekniikan, liikunnan ja tanssin kursseissa opettaja avoin kursseja. Etsimme niihin opettajia ja tiedot täydentyy niihin sitä mukaan kun löydämme opettajat!

LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

HUOM. Syksyllä 2021 alkavia kursseja ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, opisto laskuttaa kurssit (poikkeustilanne).

Toimimme Kymenlaakson alueellisten koronasuositusten ja Kouvolan kaupungin turvallisuusohjeiden mukaisesti. Syksyn ilmoittautuminen opistolla toteutetaan terveysturvallisesti. Ilmoittautumaan tullaan A-ovesta turvavälejä noudattaen ja pieni määrä ilmoittautujia kerrallaan. Poistuminen tapahtuu B-oven kautta.

ILMOITTAUTUMINEN KAIKILLE SYYSKAUDEN 2021 KURSSEILLE ALKAA

ma 16.8. klo 10                    Ilmoittautuminen jatkuu koko lukukauden ajan

VOIT ILMOITTAUTUA KOLMELLA TAVALLA:

 1. verkossa
 2. opiston toimistossa Kouvolassa
  Salpausselänkatu 38
 3. puhelimitse 020 615 4116

Puhelinilmoittautumisen sujuvuuden takaamiseksi valmistaudu seuraavasti:
valitse kaikki haluamasi kurssit ennen soittamista 
kerro soittaessasi kurssin numero ja nimi
sinulta kysytään: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, henkilötunnus ja koulutus
jos ilmoitat jonkun toisen henkilön kurssille, tulee sinulla olla vastaavat tiedot hänestä

KOKO LUKUVUODEN KESTÄVILLE KURSSEILLE AINOASTAAN YKSI ILMOITTAUTUMINEN. KEVÄÄN KURSSIMAKSU LASKUTETAAN, ELLEI OSALLISTUMISTA PERUTA TOIMISTOON 30.11.2021 MENNESSÄ.

Lasten ryhmiin ja aikuinen-lapsi-ryhmiin ilmoittaudutaan aina lapsen nimellä ja huoltajan tiedot merkitään laskutusosoitekenttään.

Kursseille ilmoittautuneille emme lähetä erillistä kutsua.
Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Soitamme varasijalla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli emme tavoita sinua heti, soitamme seuraavalle jonossa olevalle.

PERUUTUKSET

Kursseille ilmoittautuminen on sitova eli sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseilla ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Kurssipaikka on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi:
- viimeistään 6 vuorokautta ennen kurssin alkamista: peruminen on maksutonta. Lyhytkurssit tulee perua viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.
- alle 6 vuorokautta ennen kurssin alkua: opisto veloittaa 15 € (tai koko kurssimaksun, mikäli se on alle 15 €).
- kurssin jo alettua: opisto veloittaa koko kurssimaksun. Maksuton peruminen on myös mahdollista, mikäli kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti.

Kurssimaksut palautetaan, jos kurssi peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mikäli ryhmän opiskelu päättyy kesken lukukauden opiskelijoiden vähyyden vuoksi, opiskelija itse keskeyttää kurssin tai kansalaisopistosta riippumattoman yllättävän syyn vuoksi, jäljellä olevaa kurssimaksuosuutta ei palauteta. Jos kurssin tuntimäärästä 50% on pidetty, kurssimaksu veloitetaan kokonaan.

Koko lukuvuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä, syksy ja kevät erikseen. Mikäli et halua jatkaa koko lukuvuoden kestävällä kurssilla enää keväällä, voit perua kevätlukukauden kurssipaikkasi 30.11.2021 mennessä maksutta. Peruutukset tehdään ottamalla yhteyttä opiston toimistoon sähköpostitse tai soittamalla.

Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus!

Kurssipaikan peruutus on tehtävä toimistoon.
Opettajat eivät ota vastaan kurssipaikkojen peruutuksia.

Opistosta riippumattomista syistä mm. sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisesta tai opettajan poissaolon takia peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille sekä pyritään järjestämään korvaava opetuskerta.

KURSSIMAKSUT

Syys- ja kevätlukukaudelta peritään erilliset kurssimaksut. Kunkin opintoryhmän kohdalla on mainittu kurssimaksu, jonka suuruus määräytyy pääasiassa kurssin pituuden mukaan. Kurssimaksun lisäksi opiskelusta saattaa aiheutua myös muita kuluja, esim. materiaalikustannuksia.

Korona-tilanteesta johtuen syksyn kursseihin voi tulla muutoksia, esimerkiksi ryhmäkokojen pienennyksiä. Joidenkin kurssien osalta lukuvuosi on mahdollista aloittaa etäopiskeluna. Tilanteesta tiedotetaan tarkemmin lukuvuoden alkaessa.


KORONAVIRUSOHJEET OPPILAILLE

Omaa ja läheisten tartuntariskiä voi alentaa ensisijaisesti huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Ohjeita:

• Pidä yli 2 metrin turvaväli ja vältä turhia kontakteja

• Käytä maskia 

• Aivasta nenäliinaan tai kyynärtaipeeseen

• Kädet pestään saippualla 20 sekuntia tai käsihuuhteella

• Siivoa oma työpiste poistuessasi tunnilta yleispuhdistusaineella

• Vältä koskemista silmiin, nenään tai suuhun

• Jos kuulut riskiryhmään ole erityisen tarkka ohjeiden noudattamisesta

• Älä osallistu sairaana tai flunssaisena opetukseen

Kaikki   oppilaitoksessa asioivat pesevät kätensä vedellä ja nestesaippualla   aina ulkoa sisälle tultaessa ja wc-käynnin yhteydessä sekä aivastamisen   tai yskimisen jälkeen.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti   pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa.   Lähikontaktissa korona voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos   sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut   toiseen ihmiseen.   

Tietosuojaselosteen löydät tästä.

 

 

 

Ajankohtaista

 • 1104001S Uusi kurssi!

  JOULUKALENTERI / Verkkokurssi

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Useita opettajia
  Paikka: Etäopetus
  Syyslukukausi: 1.12.2021 - 24.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.9.2021 10.00
  Paikkoja: 100 Ilmoittautuneita: 5 Vapaita paikkoja: 95