Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

103020049S Makumuistoja Thaimaasta

Thaimaalaisen keittiön peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet, tulisuus, makeus ja happamuus. Opettelemme illan aikana valmistamaan tuttuja thairuokia, joihin matkailijat ovat Thaimaassa tutustuneet. Sis.15 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta.

 

Thaimaalaisen keittiön peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet, tulisuus, makeus ja happamuus. Kasviksia käytetään paljon ja yleisin ruoanvalmistustapa on raaka-aineiden nopea kypsentäminen pannulla, eli wokkaaminen. Keitttoja syödään Thaimaassa paljon. Lempeän tuliset thaicurryt ovat ehkä jääneet mieleen Thaimaan matkalta, ja Phad Thain jokainen Thaimaassa käynyt on varmasti nähnyt ruokalistalla.
 
Länsimaalaiselle keittiölle tyypillistä alku- ja pääruoka jaottelua ei Thaimaassa ole, vaan ruoat tuodaan pöytään sitä mukaa kun ne valmistuvat. Ruokaa on tarjolla aina montaa eri lajia. Thairuoka-annokset tuodaan esille isoissa astioissa keskelle pöytää, josta jokainen ottaa ruokaa omalle lautaselleen. Höyrytettyä jasmiiniriisiä on thairuokapöydässä tarjolla aina.
 
Opettelemme illan aikana valmistamaan niitä tuttuja thairuokia, joihin matkailijat ovat Thaimaassa törmänneet. 

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi



 

Thaimaalaisen keittiön peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet, tulisuus, makeus ja happamuus. Kasviksia käytetään paljon ja yleisin ruoanvalmistustapa on raaka-aineiden nopea kypsentäminen pannulla, eli wokkaaminen. Keitttoja syödään Thaimaassa paljon. Lempeän tuliset thaicurryt ovat ehkä jääneet mieleen Thaimaan matkalta, ja Phad Thain jokainen Thaimaassa käynyt on varmasti nähnyt ruokalistalla.
 
Länsimaalaiselle keittiölle tyypillistä alku- ja pääruoka jaottelua ei Thaimaassa ole, vaan ruoat tuodaan pöytään sitä mukaa kun ne valmistuvat. Ruokaa on tarjolla aina montaa eri lajia. Thairuoka-annokset tuodaan esille isoissa astioissa keskelle pöytää, josta jokainen ottaa ruokaa omalle lautaselleen. Höyrytettyä jasmiiniriisiä on thairuokapöydässä tarjolla aina.
 
Opettelemme illan aikana valmistamaan niitä tuttuja thairuokia, joihin matkailijat ovat Thaimaassa törmänneet. 

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Teacher: Honghin Jaana

Number of places: Maximum number of course participants 16, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Date and time: We: 16.45 - 20.30

Autumn term: 2.10.2019 - 2.10.2019 (5 Lessons)

Price: 36,00 €

Registration begins: 20.5.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject