Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

10302206K Ruoka- ja viinimatka kauden makuihin - Kevään juhlakausi ja Ranskan viinit

Tule ruoka- ja viini-iltaan valmistamaan porukalla sesongin tuoreista, laadukkaista raaka-aineista ruokia, joiden makuihin yhdistämme valitun kohdemaan viinejä. Illasta rakentuu maukas, monipuolinen kokonaisuus, jossa perehdyt kauden ruokavaihtoehtoihin sekä syvennyt samalla kohdemaan viineihin ja viinimaailmaan. Sis. 30 € raaka-ainemaksua. Ei alennuksia.

Järjestämme lukuvuoden aikana yhteensä neljä yhden illan ruoka & viinimatkaa, joissa matkanjohtajina kaksi asiantuntijaa: ruuan ammattilainen  Merja Lonkila  sekä viinimies Heikki Remes.

Huom. Kurssilla on kaksi opettajaa. Opiskelijan saamat opetustunnit yht. 5 tuntia.

- 17.9. Syksyn satokausi - Chilen viinit (103022039S)

- 5.11. Joulu/uusi vuosi - Espanjan viinit (103022049S)

- 14.1. Kestävä kehitys / kalaa ja kasviksia -Saksan viinit (10302205K)

- 17.3. Kevään juhlakausi - Ranskan viinit (10302206K)

 

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Teacher: Lonkila Merja

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Date and time: Tu: 16.45 - 20.30

Spring term: 17.3.2020 - 17.3.2020 (10 Lessons)

Price: 57,00 €

Registration begins: 20.5.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject