Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

10302208K Ruoka & Viini KEVÄT

Tehdään tapas-tyyppisiä pieniä ruoka-annoksia sovittavan teeman ja ajankohdan mukaan.Viinivalinnoissa keskitytään kunkin ruoka-annoksen kohdalla kahteen verrokkiviiniin; toiseen edustavampaan ja toiseen haastajaviiniin. Raaka-aineiden ja viinien hinta 25-30 €/kerta, maksetaan opettajalle. Ei alennuksia. Kokoontumiskerrat: 24.1. ja 20.3.20

Tammikuu: perjantai 24.1.2020 klo 17.30-20.30                Keveästi kevääseen; meren eläviä, kalaa ja kasviksia

Maaliskuu: perjantai 20.3.2020 klo 17.30-20.30                Paaston ja Pääsiäisen ajan kattaus  

Kurssi on tarkoitettu jo pidempään ruoan ja viinin yhdistämisen periaatteita harrastaneille. Jatkoa syksylle. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

 

 



Tammikuu: perjantai 24.1.2020 klo 17.30-20.30                Keveästi kevääseen; meren eläviä, kalaa ja kasviksia

Maaliskuu: perjantai 20.3.2020 klo 17.30-20.30                Paaston ja Pääsiäisen ajan kattaus  

Kurssi on tarkoitettu jo pidempään ruoan ja viinin yhdistämisen periaatteita harrastaneille. Jatkoa syksylle. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

 

 

Teacher: Remes Heikki

Number of places: Maximum number of course participants 15, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Date and time: Fr: 17.30 - 20.30

Spring term: 24.1.2020 - 20.3.2020 (8 Lessons)

Price: 25,00 €

Registration begins: 20.5.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject