Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

10302015K Italian street food

Tule tutustumaan italialaiseen katuruokakulttuuriin ja valmistamaan ja nauttimaan yhdessä maan perinteisiä katuruoka-annoksia; gnocco frittoa Emiliasta, kikherne-farinataa Genovasta sekä arancineja Sisiliasta. Sis. 15 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta.

Molte delle prelibatezze tipiche italiane non le puoi trovare nei ristoranti ma solo in chioschi, fornai o botteghe apposite. Di questi tipici street food della cucina italiana ce ne sono tantissimi e ne abbiamo selezionati tre da preparare e gustare insieme: il gnocco fritto emiliano, la farinata di ceci genovese e gli arancini siciliani. 

Opetus tapahtuu suomeksi, mutta voit kokkauksen lomassa harjoitella italialaisen opettajan johdolla kieltä ja oppia lisää maan tavoista. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi



Molte delle prelibatezze tipiche italiane non le puoi trovare nei ristoranti ma solo in chioschi, fornai o botteghe apposite. Di questi tipici street food della cucina italiana ce ne sono tantissimi e ne abbiamo selezionati tre da preparare e gustare insieme: il gnocco fritto emiliano, la farinata di ceci genovese e gli arancini siciliani. 

Opetus tapahtuu suomeksi, mutta voit kokkauksen lomassa harjoitella italialaisen opettajan johdolla kieltä ja oppia lisää maan tavoista. Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 718 4753, anu.korhonen@kuopio.fi

Teacher: Zuffa Sara

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Date and time: Sa: 10.45 - 14.30

Spring term: 14.3.2020 - 14.3.2020 (5 Lessons)

Price: 36,00 €

Registration begins: 20.5.2019 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject